Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

'Gelombang tsunami mbebayani': Gempa bumi Venezuela sing kuat nyebabake peringatan tsunami

0a1a1a-10
0a1a1a-10
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa bumi kanthi skala 7.3 skala gedhe nempuh pesisir lor Venezuela, miturut USGS.

Gempa kuat kanthi skala 7.3 nyerang pesisir lor Venezuela, miturut USGS. Pusat Peringatan Tsunami Pasifik wis menehi peringatan kanggo wilayah pesisir sajrone radius 300 km gempa.

Sambutan jero, sing didaftar dening USGS ing ambane 123 km, paling dirasakake ing sekitar Teluk Paria, nanging uga ngoyok bangunan ing ibukota Caracas. Nanging, miturut Yayasan Riset Seismologis Venezuelan, gempa kasebut rada luwih cilik lan luwih cethek, ukurane 6.3 lan ambane kurang saka sak kilometer.

Nalika gedhene gempa kasebut isih ditinjau, PTWC ngelingake manawa "gelombang tsunami sing mbebayani bisa ditindakake ing pesisir sing ana ing radius 300 km gempa bumi." Gelombang tsunami uga bisa ditindakake kanggo Grenada, uga Trinidad lan Tobago, tambah PTWC.

Saliyane Caracas, bantalan kasebut nyebabake Margarita, Maracay, Vargas, Lara, Tachira, Zulia, Maturin lan Valencia, ing wilayah liyane. Saiki, ora ana korban korban jiwa utawa kerusakan.

Tonton video ing kene.