Airlines Airport Breaking News Ethiopia Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Warta Pamrentah Investments wong Teknologi transportasi News Wire Plancongan Singapur

Napa Ethiopian Airlines pengin Zambia dadi hotspot wisata & wisata sabanjure ing Afrika?

Pilih basa sampeyan
zambiaarways
zambiaarways
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Investasi utama lan kerja sama anyar antarane Star Alliance Carriers Ethiopian Airlines lan Zambia Airways bisa ngganti cara Penerbangan ing Afrika bakal berkembang. Perjanjian kasebut duweni potensi supaya Zambia dadi plancongan lan pariwisata lan hotspot transportasi anyar ing bawana Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

Investasi utama lan kerja sama anyar antarane Star Alliance Carriers Ethiopian Airlines lan Zambia Airways bisa ngganti cara Penerbangan ing Afrika bakal berkembang. Perjanjian kasebut duweni potensi supaya Zambia dadi plancongan lan pariwisata lan hotspot transportasi anyar ing bawana Afrika.

Dina iki kalorone perusahaan ngetokake pernyataan gabungan. Pratelan iki diwaca

Kami, Chief Executive Officer Group of Industrial Development Corporation (IDC), Pak Mateyo C. Kaluba, lan Chief Executive Officer of Ethiopian Airlines (ET), Tewolde GebreMariam, nganakake upacara penandatanganan tanggal 19 Agustus 2018 ing Lusaka kanggo menehi tandha kesepakatan kita minangka Pemegang Saham Zambia Airways.

Minangka mitra ekuitas strategis ing proyek maskapai nasional Zambia, IDC bakal nyekel 55% ekuitas ing maskapai penerbangan kasebut, kanthi Ethiopian Airlines nyekel 45%. Investasi awal nalika dadi maskapai penerbangan nasional yaiku $ 30 juta. Temenan, nalika ngoperasikake maskapai kasebut, kita bakal nggampangake finansial sing dibutuhake kanggo ndhukung pertumbuhane. Ngarep manawa maskapai anyar kasebut bakal ngoperasikake 12 pesawat lan nggawa 1.9 yuta penumpang ing taun 2028.

Minangka Pemegang Saham, kita duwe arah sing jelas babagan arah sing kudu ditindakake kanggo njamin nasib lan keamanan maskapai sing aman. Kita bakal ngetrapake budaya sing didhasarake kinerja liwat struktur tata kelola perusahaan sing kuwat lan nggawe Zambia Airways bisa digunakake kanthi komersial.

Zambia Airways bakal ngluncurake rute lokal lan regional nalika rute antar benua kalebu Eropa, Timur Tengah, lan Asia bakal ditambahake ing wektu sing cedhak.

Kanggo Airlines Ethiopian, investasi iki selaras karo Strategi Multiple Hubs Visi 2025 ing Afrika. Minangka maskapai pribumi lan sejatine Pan-Afrika, kita yakin manawa operator Afrika mung bakal entuk bagean sing padha karo industri penerbangan lan pasar Afrika liwat kemitraan karo maskapai Afrika liyane.

Kanggo IDC, investasi iki mujudake komitmen kita kanggo nambah lan ngiyatake industriisasi Zambia. Pembentukan maskapai nasional bakal nyebabake pertumbuhan sektor pariwisata lan bakal duwe pengaruh multiplier sing signifikan kanggo nggawe lapangan kerja liwat macem-macem bisnis ing rantai pasokan penerbangan kayata hotel, restoran, agensi perjalanan, penerbit, lan liya-liyane.

Kanthi pamrentahan Pemerintah Zambia kanggo mbangun infrastruktur transportasi saka bandara anyar, jaringan dalan sing apik, lan saiki maskapai kasebut, kita yakin manawa Zambia bakal dadi pusat penerbangan lan logistik regional ing Afrika Selatan.

Kita ngarep-arep bisa nambah kemitraan iki kanthi kekuwatan lan ndeleng Zambia Airways mlebu ing langit taun iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.