24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Fashion Jerman Breaking News News Pariwisata transportasi

Lufthansa ngeculake kode busana seragam kanggo Dina Sneaker Lufthansa

0a1-59
0a1-59
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Lufthansa wis - kaping pisanan lan kaping pisanan - ngumumake Dina Sneaker Lufthansa, kanggo menehi sinyal kanggo karyawan lan pelanggan.

Print Friendly, PDF & Email

Sneaker ing kantor? Ngarsane saya asring, lan ora mung ing 'Jum'at santai'. Lufthansa ora ana sing istiméwa ing kene, luwih-luwih amarga sneaker Adidas edisi terbatas karyawan ing desain Lufthansa anyar kasedhiya. Nanging sepatu olahraga lan seragam? Yaiku sing bakal dideleng pelanggan Lufthansa Group sajrone penerbangan, ing konter check-in, lan ing pirang-pirang wilayah liyane, dina Jumuah, 24 Agustus. Minangka simbol khusus gaweyan tambahan musim panas iki, Lufthansa duwe - kanggo kaping pisanan lan pisanan - ngumumake dina Lufthansa Sneaker Day, kanggo nyetel sinyal kanggo karyawan lan pelanggan. Sajrone pirang-pirang minggu iki, kabeh karyawan Grup Lufthansa asring ngupayakake ekstra kanggo menehi sing paling apik kanggo para pelanggan sanajan kabeh masalah sing lagi ditindakake industri. Mula, tanggal 24 Agustus, karyawan Grup Lufthansa kanthi seragam uga bisa nganggo sneaker nalika lagi tugas, suwene sedina.

Loosening kode busana seragam sedina

Partisipasi ing Dina Sneaker Lufthansa dadi sukarela kanggo karyawan individu. Uga ora ana aturan kanggo sepatu olahraga - mung panjaluk kanggo kolega kanthi seragam: kanthi putih yen bisa, lan luwih becik sneaker Adidas kanthi desain Lufthansa anyar. Nanging model lan warna liyane uga ora diidini. Akeh perusahaan Grup Lufthansa sing melu dina Sneaker Day. Contone, sawetara anggota kru maskapai Grup Lufthansa liyane uga bakal nganggo sneaker ing dina iki. Karyawan sing diwajibake nganggo sepatu safety amarga aman ing papan makarya, bisa uga ora melu acara kasebut.

Manajemen operasi penerbangan Grup Lufthansa ndhukung dina Sneaker kanthi ngeculake kode busana seragam kanggo dina tartamtu iki. Staf lapangan, pramugari lan pilot Lufthansa bakal terus diakoni nganggo seragam lan sepatu sing cocog lan elegan sing maju.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov