24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Ekuador Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Ekuador ngilangi asuransi kesehatan wajib kanggo turis manca

0a1a-73
0a1a-73
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Turis internasional sing mlebu ing Ecuador Continental ora bakal butuh asuransi kesehatan maneh, miturut undang-undang pungkasan.

Print Friendly, PDF & Email

Turis asing mlebu Benua Ekuador ora perlu njupuk asuransi kesehatan maneh, miturut Undhang-undhang Organik babagan Promosi Produksi, Objektivitas Investasi, Generasi Ketenagakerjaan, lan Saldo Fiskal sing diwiwiti dina Selasa iki, 21 Agustus 2018, sawise diterbitake ing Daftar Resmi .

Nomer 1 saka Artikel 44 nyedhiyakake pambatalan paragraf kaping lima Artikel 56 UU Organik tentang Mobilitas Manusia, sing nggawe asuransi wajib kanggo status turis migran minangka syarat mlebu ing Ekuador Continental.

Penghapusan asuransi kesehatan, dipromosikan dening kepala Menteri Pariwisata, Enrique Ponce De León, lan didhukung penuh dening Presiden Republik, Lenin Moreno Garcés, ngupayakake njaga daya saing pariwisata negara kasebut tanpa nambah biaya kanggo masarakat sing teka kanggo seneng Ecuador. Kanthi cara iki, tambah akeh dhukungan kanggo industri pariwisata reseptif ing negara kasebut.

Ekuador, kanthi resmi Republik Ekuador, minangka republik demokratis perwakilan ing sisih kidul-kulon Amerika Selatan, wewatesan karo Kolombia ing sisih lor, Peru ing sisih wétan lan kidul, lan Samodra Pasifik ing sisih kulon. Ekuador uga kalebu Kapuloan Galápagos ing Pasifik, udakara 1,000 kilometer (620 mi) sisih kulon daratan. Ibu kutha yaiku Quito, dene kutha paling gedhe yaiku Guayaquil.

Sing saiki dadi Ekuador minangka papan kanggo macem-macem kelompok Amerindian sing mboko sithik dilebokake ing Kakaisaran Inca sajrone abad kaping 15. Wilayah kasebut dijajah Spanyol sajrone abad kaping 16, entuk kamardikan ing taun 1820 minangka bagean saka Gran Colombia, mula negara kasebut dadi negara berdaulat dhewe ing taun 1830. Warisan saka loro kekaisaran kasebut kagambar ing populasi etnis Ekuador sing beda-beda, kanthi umume 16.4 yuta wong dadi mesto, diikuti karo minoritas keturunan Eropa, Amerindian, lan Afrika. Spanyol minangka basa resmi lan digunakake dening mayoritas populasi, sanajan ana 13 basa Amerika uga dikenal, kalebu Quichua lan Shuar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov