Asosiasi Warta Breaking Maldives News Breaking Mauritius News Warta Breaking Travel Breaking News US budaya Industri Hospitality Hotel & Resor News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

LUX * Resor & Hotel: Praktik berkelanjutan sing paling apik

Pilih basa sampeyan
Lux
Lux
ditulis dening editor

Wolung properti LUX * sing wis diaudit wis ngamanake status Green Globe. LUX * Resor & Hotel nindakake bisnis kanthi gaya lan gaya.

Print Friendly, PDF & Email

Wolung properti LUX * sing wis diaudit wis ngamanake status Green Globe. Dilebokake karo praktik berkelanjutan sing diwiwiti saka rencana manajemen keberlanjutan perusahaan Visi 2020, properti ing Mauritius, Pulo Reunion, Maladewa lan kabeh tujuan liyane mesthekake model lan operasine selaras karo pedoman keberlanjutan. LUX * Resor & Hotel nindakake bisnis kanthi gaya lan gaya.

Vishnee Sowamber, Kelestarian Grup & Manajer Tanggung Jawab Sosial Perusahaan LUX * Resorts & Hotels ujar, "Strategi kita kalebu kerja simultan ing kabeh aspek pembangunan berkelanjutan. LUX * netepi praktik tata cara sing apik - inisiatif sosial lan ekologis kita uga ndhukung konsep ekonomi bunder. Lingkungan minangka pilar utama bisnis lan dadi tugas kanggo njaga saiki lan kanggo generasi sabanjure. Kita janji kanggo layanan bintang 5 lan kita isih bisa memenuhi standar kelestarian paling dhuwur ing jagad iki amarga semangat banget. Matur suwun lan matur suwun kabeh marang tim LUX * sing wis entuk sertifikasi Green Globe sing sukses. ”

Pamrentahan, transparansi lan akuntabilitas sing apik dadi pusat strategi pembangunan berkelanjutan LUX * lan iki nggawe tumindak konkrit lan bisa diukur dilaporake ing publik ing Laporan Tahunan Terintegrasi Standar LUX * GRI. Jaminan Jaminan Eksternal kanggo akurasi kabeh informasi sing diterbitake. LUX * minangka panampa rong PricewaterhouseCoopers Corporate Reporting Awards (CRA) sajrone rong taun suwene. LUX * minangka bagean saka Komunitas Emas Inisiatif Pelaporan Global (GRI), sing nggawe masa depan Standar pelaporan terintegrasi Internasional lan dadi klompok hotel Mauritius pisanan sing didaftar ing Bursa Saham Indeks Keberlanjutan Mauritius.

Luwih saka Rencana Manajemen Keberlanjutan Perusahaan LUX * Wawasan 2020, kabijakan perusahaan tartamtu ditrapake kanggo nuntun kabeh aspek operasi lan njamin keputusan perusahaan sing bener. Perusahaan njamin kabijakan kasebut disampaikan kanthi transparan liwat pelatihan kualitas rutin.

Proyek unggulan Tread Lightly dening LUX * lan Ray of Light by LUX * wis pirang-pirang taun suwene.

Tapak Ringan dening LUX * ©: luxtreadlightly.com

Tread Lightly wis ndhukung Tindakan Iklim liwat fungsi utamane kanggo ngimbangi 100% emisi karbon tamu kanggo 1 Euro saben wengi lan menehi kontribusi langsung kanggo nyuda emisi GRK global. Sumbangan wis mbiayai 7 proyek Registrasi UNFCCC ing 6 negara ing Afrika Wétan lan Asia kanthi kolaborasi karo ahli AERA Group. Proyek kasebut nyumbang kanggo nggawe lapangan kerja, pangembangan komunitas terpencil lan prakarsa reforestasi kritis.

Tread Lightly wis ngluwihi yuta tamu tamu sing melu lan wiwit diwiwiti ndeleng materialisasi, ing level properti, botol banyu Bumi & Tari ing omah sing nyuda panggunaan rata-rata 1 yuta botol plastik saben taun. Anggur scrucap khusus kanggo LUX * sumber saka cedhak lan nganggo tutup sekrup (Ora ana cor kayu). LUX * wis ngilangi sedotan plastik saka properti kanthi kabijakan mung miturut panjaluk kanggo jerami ecoffriendly.

Kanthi solusi praktis kayata langkah-langkah ngirit banyu lan piranti utawa sistem manajemen energi, LUX * bisa nyuda konsumsi utilitas lan mula bisa ngudhunake jejak GHG. Bantal Laxter Asterix sing dipasang ing kamar nyengkuyung para tamu supaya melu program nyuda umbah-umbah kabeh nalika menehi tips kanggo nginep kanthi ramah lingkungan.

Konservasi Keanekaragaman Hayati

LUX * ngundang komunitas lokal kanggo melu macem-macem inisiatif. Ing 2017, LUX * negesake maneh proyek panyebaran tanduran endemik sing mbebayani lan nyebar 1,200 tanduran langka menyang sekolah, LSM, menyang ruang publik lan panguwasa lokal kanthi kolaborasi karo Yayasan Margasatwa Mauritius lan dhukungan saka kabeh properti LUX * sing ndhukung sesi pembibitan lan tanduran 1,500 tanduran, entuk LUX * status Green Globe Anggota Wulan.

Ing Dina Lingkungan Hidup Dunia 2018, anggota tim LUX * nandur 140 tanduran endemik ing La Citadel, nyengkuyung kegiatan tawon lan serangga lan nolak polusi kutha ing wilayah sing ora subur lan ora ana gubug ing kutha kasebut.

LUX * Saint Gilles lan Hôtel Le Récif (Pulo Reunion) nyengkuyung LSM ReefCheck Prancis kanthi finansial lan ing babagan logistik ningkatake proyek ROUT DU CORAIL ©, kanggo ngoperasikake rong stasiun sing ndhukung pembangunan terumbu karang lan ekosistem kasebut. LUX * Saint Gilles uga asring dadi tuan rumah Reserve Marine de La Reunion kanggo ndhidhik para tamu lan Anggota Tim babagan dhukungan kanggo upaya konservasi akuatik lan flora.

LUX * Atoll Ari Selatan (Maladewa) dilengkapi Pusat Biologi Kelautan ing omah kanggo sinau lan nglindhungi populasi hiu paus asli. Ahli Biologi Laut minangka spesialis sing ngandhani tamu babagan tur eko lan ndhukung riset ilmiah. Pusat kasebut diakoni minangka Kontributor Utama dening panguwasa Maldivia babagan perlindungan hiu paus. Dheweke uga mbusak jaring memedi saka segara, sing nyebabake nyawa segara lan nggawe karang gawean kanggo nyengkuyung urip.

Pusat iki ndhukung: Proyek Olive Ridley (Kelautan Konservasi Laut), Program Penelitian Ikan Hiu Paus Maldives (Badan Konservasi Laut), Manta Trust (Amal Konservasi Laut), Malu Shark Watch liwat riset.

Renewable Energy

Selaras karo Tread Lightly dening LUX *, klompok kasebut wis nambah kolaborasi ing Jalur SAMOA ing Forum Jaringan Bisnis Global 'Kepulauan Kecil', kanthi janji bisa nerusake proyek energi terbarukan sing fokus ing tujuan sing paling rentan saka efek pemanasan global sadurunge ngluwihi menyang kabeh tujuan LUX *.

LUX * wis ngetrapake proyek energi terbarukan - pilot pilot proyek Solar Solar awal ing Mauritius sing nggawe islet Ile des Deux Cocos 100% Efisien Energi kanthi Pabrik PV 59.52 kWp sing menehi kontribusi kanggo nyuda panggunaan solar kanggo ngasilake listrik. Sabanjure bakal dadi proyek sing luwih gedhe ing endi tanduran PV paling ora 500KwP (panel atap) bakal dipasang ing LUX * South Ari Atoll. Tahap kapindho bakal ndeleng pamasangan panel ngambang 2.5 MwP sing bakal nyuda konsumsi solar luwih saka 1,8 M kWh.

Ray of Light dening LUX * ©: Ngunggahake komunitas sing dadi tuan rumah kita

Ing Ray of Light dening LUX *, kita ndhukung luwih saka 10 LSM saben taun.

Kanggo mesthekake asil, dhukungan berkelanjutan ditawakake kanggo proyek-proyek pengentasan kemiskinan liwat pendhidhikan kualitas wiwit cilik, perawatan kesehatan kanggo para wong mlarat, pembangunan kapasitas kanggo para cacat liwat kursus IT lan olahraga, proyek pemberdayaan pemuda, kesetaraan gender liwat kursus pemberdayaan / wirausaha wanita, antara liya.

Ngluwihi pamenuhan dana CSR sing sah, LUX * nawakake sumbangan lan sponsor liyane kanggo tujuane.

Proyek sing dipilih cocog karo target internasional (Persatuan Pembangunan Berkelanjutan PBB), nasional (Yayasan CSR Nasional, Otoritas Pendapatan Mauritius, Yayasan Pemberdayaan Nasional, Kementerian Keamanan Sosial) lan tujuan manajemen LUX *.

Anggota tim kanthi loman ndhukung panggilan supaya bisa melu kanthi menehi sukarela utawa menehi sumbangan sajrone bencana alam kayata siklon utawa banjir, uga nalika perayaan pungkasan taun ing endi hadiah disebarake kanggo bocah-bocah.

Perlindhungan bocah

Selaras karo Kebijakan Perlindhungan Bocah LUX *, LUX * duwe sikap umum nglawan perdagangan bocah ing lelungan lan pariwisata kanthi menehi kontribusi kanggo ngluncurake Simposium Code ing Mauritius. LUX * uga dadi anggota Kode Etik Menentang Perdagangan Anak ing Pariwisata lan Pariwisata. Kebijakan Perusahaan lan SOP rinci babagan prosedur sing bener kanggo ngatasi kahanan apa wae, sing bisa kedadeyan ing resor utawa komunitas lokal.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO). Kanggo informasi, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.