24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
aviation Warta Breaking Bermuda Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Bermuda Sibuk: Rahasia sing Diturunake

Cordell
Cordell
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bermuda mung 90 menit penerbangan saka Pantai Timur AS lan udakara 7 jam adoh saka London, nanging kayane dadi jagad lan swarga ing bumi nalika nerangake COVID-19

Jaringan Pariwisata Dunia anggota wingi krungu saka Glenn Jones. Glenn minangka CEO sementara ing BOtoritas Pariwisata ermuda

Dheweke diundang karo Anggota WTN Cordell Riley, Direktur Profil Profil Bermuda ing diskusi panel babagan Livestream.travel. Profil Bermuda minangka perusahaan sing nganakake penilaian sumber daya manungsa, pelatihan, lan pangembangan, uga riset pasar, bisnis, lan pariwisata.

Negara Pulo sing kurang saka 63,000 pedunung saiki mung duwe 177 kasus aktif COVID-19 kanthi 4 kasus serius. Wiwit wabah Coronavirus, Bermuda ngalami kematian 161 saben yuta tinimbang 1,650 Belgia sing kacathet utawa 1028 kanggo AS, utawa 1040 ing Inggris.

Pariwisata minangka faktor ekonomi penting ing Pulo 26 mil persegi, lan fungsi kasebut uga. Pariwisata Bermuda kasedhiya kanthi rega, nanging regane bisa ditrapake.

Glenn lan Cordell nerangake kepiye Bermuda isih sukses ing industri plancongan lan pariwisata karo para pengunjung sing umume saka Amerika Serikat lan Inggris.

Watch carane:

https://vimeo.com/494750098
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.