24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba Warta Pamrentah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News

Departemen Luar Negeri AS nyathet maneh saran perjalanan Kuba menyang Level 2

0a1-65
0a1-65
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Rating saran saran lelungan Departemen Luar Negeri AS kanggo Kuba saka "Tingkat 3: Coba Coba Plancongan" nganti "Tingkat 2: Olahraga Kanthi Ati-ati."

Print Friendly, PDF & Email

Dina iki, sing Departemen Luar Negeri AS nganyari rating saran perjalanan kanggo Kuba saka "Level 3: Coba Coba Plancongan" nganti "Level 2: Olahraga Tambah Ati-ati." Langkah kasebut disambut dening koalisi operator tur AS lan organisasi sing nyumurupi pertukaran pendhidhikan ing antarane AS lan Kuba banget lara amarga klasifikasi level 3 Departemen Luar Negeri. Nanging, langkah-langkah liyane isih tetep, kalebu peringatan ing saran perjalanan supaya "ngindhari" Hotel Nacional lan Hotel Capri sing populer. Rating sing dianyari digawe minangka bagean saka tinjauan wajib wajib 2 wulan babagan konsultasi perjalanan Kuba, sing pungkasan dievaluasi tanggal 2018 Maret XNUMX.

"Kita seneng yen Departemen Luar Negeri nggawe keputusan akal sehat iki," ujare Martha Honey, Direktur Eksekutif Pusat Perjalanan Bertanggung Jawab (CREST), sing wis koordinasi kerja advokasi koalisi. "Kuba minangka salah sawijining negara paling aman ing donya, lan ijol-ijolan masarakat, sing wiwit tuwuh ing pamrentahan Obama, meh mandheg nalika larangan lelungan dileksanakake taun kepungkur."

Sadurunge review Departemen Luar Negeri, koalisi kasebut ngirim surat menyang Departemen Luar Negeri sing menehi saran kanggo owah-owahan kasebut dadi penasihat perjalanan Kuba. Klompok kasebut ujar manawa rating "Tingkat 3: Coba maneh lelungan" ora sah amarga kasunyatan lelungan menyang Kuba lan nerangake pengaruh negatif saka penasihat perjalanan kanggo wong Kuba uga para pelancong lan bisnis plancongan AS. Kanggo paruh pertama 2018, AS lelungan menyang Kuba - ora kalebu lelungan wong Kuba Amerika - mudhun 23.6% dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2018. Ing sawijining survey sing ditindakake CREST ing wiwitan taun 2018, 84% operator tur AS nyebutake Negara kasebut Penasihat perjalanan departemen minangka alasan utama penurunan US lelungan menyang Kuba.

"Minangka profesional lelungan, kita wis ndeleng dhisik manfaate wong liya menyang Kuba, sing nyedhiyakake penghasilan langsung menyang tangan rumah tangga Kuba nalika nyedhiyakake para turis AS pengalaman budaya lan pendhidhikan sing luar biasa ... Kita prihatin babagan kepiye penurunan Perjalanan AS menyang Kuba nyebabake para pengusaha Kuba lan nyuda pertukaran sing ora bisa ditindakake antarane para pelancong Amerika lan wong Kuba, "ujare koalisi kasebut ing surat menyang Departemen Luar Negeri.

Rating penasihat perjalanan Kuba ditunjuk ing "Level 3: Coba Coba Wisata" sawise personel kedutaan AS ing Havana kena penyakit kesehatan sing durung dingerteni. Nanging, kaya surat koalisi nerangake, durung ana kasus sing dikonfirmasi penyakit sing padha ing antarane para pengunjung Kuba.

Nganyari dina iki kanggo rating saran saran perjalanan Kuba minangka langkah kritis kanggo wong Kuba lan ngerti pentinge lelungan pendhidhikan lan wong liya. Kate Simpson, Presiden Perjalanan Akademik ing Luar Negeri ing Washington, DC nyathet, "Iki langkah saka Departemen Luar Negeri, nempatake Kuba ing kategori sing padha karo umume Eropa, kudu negesake warga Amerika manawa sah lan aman kanggo lelungan iki tujuan sing unik lan apik. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov