Asosiasi Warta Ngilangi Berita Fiji Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News wong News Wire Plancongan

Organisasi Pariwisata Pasifik Selatan nunjuk kepala China

Pilih basa sampeyan
lee
lee
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Organisasi Pariwisata Pasifik Selatan nandatangani MOU kemitraan karo CBISN Services lan ngumumake janjian CEO, Pak Marcus Lee dadi Kepala Perwakilan SPTO China.

Print Friendly, PDF & Email

Organisasi Pariwisata Pasifik Selatan nandatangani MOU kemitraan karo CBISN Services lan ngumumake janjian CEO, Pak Marcus Lee dadi Kepala Perwakilan SPTO China.

MOU minangka asil saka diskusi ing negara anggota SPTO Pulau Pasifik babagan minat sing akeh ing pasar perjalanan China lan manajemen manajemen pariwisata berkelanjutan saka China menyang negara-negara Pulau Pasifik (PIC).

Tujuan SPTO ing Tiongkok yaiku kanggo nambah lan nguatake pertukaran liwat pariwisata, bisnis lan investasi antarane 17 negara anggota lan China. China umure 18 SPTOth Anggota pamrentah lan dadi anggota Dewan minangka mitra pembangunan.

China minangka pasar pariwisata berkembang paling cepet ing saindenging jagad lan ing Pasifik, Tiongkok mundhak akeh lan tekan 153,119 wong teka ing 2015 saka 88,915 ing 2014 (lonjakan 72.2%) nalika ing 2017, wong Tionghoa sing teka ing wilayah kasebut mudhun dadi 143,014. Kedatangan Tionghoa menyang Kepulauan Pasifik utamane saya mudhun sajrone rong taun wiwit puncak ing 2015.

Kepala Eksekutif SPTO, Chris Cocker ujar manawa pengaruhe pasar Travel China sing metu wis signifikan banget lan kanthi cepet transisi industri pariwisata global. Dheweke nambahake, kemitraan antarane SPTO lan CBISN Services iki bakal fokus ing kerja sama kanggo ningkatake lan nggawe kesempatan pangembangan pariwisata karo pasar China, kanthi cara sing berkelanjutan lan nggawa pertumbuhan ekonomi lan tunjangan sosial ing wilayah kasebut.

"Visi saya kanggo SPTO ing China yaiku nggawe kesadaran, nambah komunikasi, ningkatake wilayah kasebut, nggawe hubungan lan pertukaran sing ramah ing 17 negara kasebut menyang pasar Plancongan Outbound lan Investasi China" ujare Marcus Lee.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.