24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Iran Breaking News Warta Breaking Irak Pengumuman Pers Keslametan News Wire Plancongan

6.1 Gempa Minggu Minggu pagi Iran sing tiwas ngrasa tekan Baghdad

EQ1
EQ1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tazehabad, Iran minangka kutha paling cedhak sing kurang saka 1.100 wong sing gempa bumi gempa 6.1 ing Minggu esuk. Gempa kasebut dirasakake nganti tekan Baghdad, Irak, sing ora nglaporake kerusakan utawa korban jiwa.

Print Friendly, PDF & Email

Tazehabad, Iran minangka kutha paling cedhak sing kurang saka 1.100 wong sing gempa bumi gempa 6.1 ing Minggu esuk. Gempa kasebut dirasakake nganti tekan Baghdad, Irak, sing ora nglaporake kerusakan utawa korban jiwa.

Miturut Iran Press TV 2 wong tiwas lan 58 lara nganti saiki. Nomer iki bisa uga bakal munggah. Wilayah kasebut ora pati relevan karo pariwisata internasional.

Umume, populasi ing wilayah iki manggon ing struktur sing rentan gempa bumi, sanajan ana struktur tahan. Jinis bangunan sing rentan utamane yaiku blok adobe lan bingkai beton nonduktil tingkat rendah kanthi konstruksi infill.

Gempa bumi pungkasan ing wilayah iki nyebabake bebaya sekunder kayata longsor sing bisa nyebabake kerugian.

  • 220 km NE saka Baghdad, Irak / pop: 5,673,000 / wektu lokal: 02: 48: 17.9 2018-08-26
  • 77 km W of Kermānshāh, Iran, Republik Islam / pop: 622,000 / wektu lokal: 04: 18: 17.9 2018-08-26
  • 34 km SW of Javānrūd, Iran, Republik Islam / pop: 38,700 / wektu lokal: 04: 18: 17.9 2018-08-26
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.