Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Aja ngandhani pengunjung babagan pajak turis anyar sing disuguhake 5%

talinn
talinn
Avatar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tallinn kudu menehi pertimbangan kanggo ngenalake pajak turis. Tarif pajak kasebut kudu ditrapake kanthi tliti supaya meh turah turune, saengga bisa ngasilake penghasilan kanggo kutha kasebut.

Tallinn kudu menehi pertimbangan kanggo ngenalake pajak turis, sing bakal nyumbang pirang-pirang yuta euro kanggo dana kutha kasebut, sanajan nalika dibayar kanthi rega sak euro saben wengi sing dienggo para turis ing Tallinn, Wakil Walikota Mihhail Kolvart ujar dina Kamis.

Tallinn, ibukutha Estonia ing Segara Baltik, minangka pusat budaya negara kasebut. Kutha Tuwa tetep dadi tembok lawas, kutha lawas sing cobblestoned, papan kanggo kafe lan toko, uga Kiek ing de Kök, menara pertahanan abad ka-15. Balai Kota Gothic, dibangun ing abad kaping 13 lan kanthi menara setinggi 64 m, dununge ana ing alun-alun utama Tallinn sing bersejarah. Greja St. Nicholas minangka landmark abad kaping-13 sing nampilake seni gereja.

Paavo Nogene, CEO kapal pengirim Estonia Tallink Grupp, ujar manawa dheweke ora ndhukung proposal ketua dewan kota Tallinn Mihhail Kolvart kanggo ngetrapake pajak turis ing ibukota amarga bakal nambah kahanan industri jasa.

"Ing kahanan, miturut statistik pungkasan sing diterbitake dening Statistik Estonia, turis Finlandia 5 persen luwih sithik, sing minangka salah sawijining segmen turis paling penting, nginep ing Estonia wulan Juli tinimbang ing periode sing cocog taun lalu lan ing endi miturut pejabat statistik Pelabuhan Helsinki 4.5 persen luwih murah penumpang sing lelungan menyang Tallinn ing wulan Juni lan 3.1 persen luwih murah ing wulan Juli tinimbang taun kepungkur, kudu ditrapake kanthi tliti manawa ngetrapake pajak tambahan saiki bakal mbantu nambah kuitansi pajak utawa bakal nambah kahanan industri jasa, "ujare Nogene menyang portal berita penyiar umum ERR.

Miturut Nogene, kenaikan tarif bea cukai wis nyumbang kanggo penurunan jumlah turis Finlandia lan nambah pajak anyar sadurunge nyuda pajak liyane dudu ide sing paling apik ing kahanan pasar saiki.

"Supaya Tallinn dadi tujuan wisata lan konferensi sing kondhang internasional lan apik, kutha kasebut terus-terusan nandur modal dhuwit ing lingkungan kutha sing digunakake para turis, nanging uga pemasaran pariwisata. Kutha Tallinn uga akeh nyengkuyung macem-macem acara budaya lan olahraga internasional sing nggawa akeh tamu menyang Estonia saka luar negeri, "ujare Kolvart nalika pidato nalika mbukak sesi musim gugur dewan kota.

Tarif pajak kasebut kudu ditrapake kanthi tliti supaya meh turah turune, saengga bisa ngasilake penghasilan kanggo kutha kasebut.