Warta Breaking Guam Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Breaking Hawaii Investments Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Ing Kasino ing AS mbutuhake banget bathi

Pilih basa sampeyan
29.CR164-Dinasti-Tinian-696x380
29.CR164-Dinasti-Tinian-696x380
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Judi minangka aliran penghasilan sing penting kanggo pariwisata ing Kepulauan Mariana, wilayah AS ing sisih lor Guam. Ing Kepulauan Mariana, Ketua Panitia Dewan Game bakal rapat karo Komisioner Kasino Komanwel kanggo ngrembug babagan bebaya babagan nasihat babagan keuntungan MediaWiki Imperial Pacific International.

Print Friendly, PDF & Email

Judi minangka aliran penghasilan sing penting kanggo pariwisata ing Kepulauan Mariana, wilayah AS ing sisih lor Guam. Ing Kepulauan Mariana, Ketua Panitia Dewan Game bakal rapat karo Komisioner Kasino Komanwel kanggo ngrembug babagan bebaya babagan nasihat babagan keuntungan MediaWiki Imperial Pacific International.

Rep. Joseph Deleon Guerrero, dina Jumuah, ngandhani sawise menehi saran sing diwenehake IPI menyang Bursa Saham Hong Kong babagan penurunan penghasilan: Kita bakal rapat karo komisi kasino lan ngerti status IPI kasebut. Aku uga maca laporan babagan nonpayment [vendor] lan liya-liyane dadi kuwatir. ”

Miturut Deleon Guerrero, "Kita pengin ngerti apa pilihan, lan apa sing bisa ditindakake kanggo mbantu ningkatake profil finansial. Kita bakal njagong karo Komisi kanggo njupuk gambaran sing luwih jelas. ”

Ketua Komisi Kasino Juan Sablan, ing sawijining wawancara kapisah, ujar manawa IPI saingan karo kasino sing mantep lan luwih agresif ing Filipina, Macau, lan Vietnam.

"Bisnis kasino kaya gelombang, munggah lan mudhun, mula kadang uga munggah lan kadang uga mudhun, nanging isih dadi masalah lan kita kudu waspada karo bathi," ujare Sablan.

Dina Kemis, IPI ngandhani Bursa Saham Hong Kong yen ngarepake bakal nyathet "nyuda bathi substansial sajrone nem wulan pungkasan tanggal 30 Juni 2018" dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Perusahaan nglaporake bathi HK $ 912 yuta utawa US $ 116 yuta sajrone periode sing padha ing 2017.

IPI negesake manawa penurunan laba "utamane nyuda total penghasilan lan penurunan piutang perdagangan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.