Airlines Airport Argentina Breaking News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Teknologi transportasi

Misi Airbus Perlan II mundhak nganti udakara 62,000 kaki, ngrekam ketinggian donya

0a1a-84
0a1a-84
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Misi Airbus Perlan II nggawe sejarah maneh ing wingi ing El Calafate, Argentina, kanthi munggah tekanan nganti luwih saka 62,000 kaki.

Print Friendly, PDF & Email

Airbus Misi Perlan II, inisiatif pertama ing donya kanggo pilot pesawat tanpa wates ing ujung ruang, nggawe sejarah maneh ing wingi ing El Calafate, Argentina, kanthi munggah ing stratosfer menyang ketinggian tekanan luwih saka 62,000 kaki (60,669 kaki GPS.). Iki nyetel rekor ketinggian gliding anyar, nunggu validasi resmi.

Glider Perlan 2 bertekanan, sing dirancang kanggo mundhak nganti 90,000 kaki, ngliwati Armstrong Line, titik ing atmosfer ing ndhuwur getih manungsa sing ora dilindhungi bakal godhok yen pesawat ilang tekanan.

Iki minangka rekor nomer loro glider ing jagad kaping pindho kanggo Jim Payne lan Morgan Sandercock, loro pilot Proyek Perlan sing padha sing ngunggahake ketinggian GPS Perlan 2 nganti 52,221 kaki tanggal 3 September 2017, ing wilayah sing padha ing Patagonia Argentina. Cathetan 2017 ngilangi rekor sadurunge sing ditemtokake ing taun 2006, ing Perlan 1 sing ora dikepengini, dening pangadeg Proyek Perlan Einar Enevoldson lan Steve Fossett.

"Iki minangka momen sing apik banget kanggo kabeh sukarelawan lan sponsor Airbus Perlan Mission II sing wis setya nggawe inisiatif aerospace nirlaba dadi kasunyatan," ujare Ed Warnock, CEO The Perlan Project. "Kemenangan kita dina iki, lan apa wae tonggo tonggak liyane sing kita capai ing taun iki, minangka bukti semangat eksplorasi sing dadi perintis sing nyinaoni kabeh wong ing proyek kasebut lan liwat organisasi sing ndhukung kita."

"Inovasi minangka tembung kunci ing bidang aerospace saiki, nanging Perlan pancen kalebu wujud pamikiran lan kreativitas sing kandel sing dadi nilai utama Airbus," ujare Tom Enders, CEO Airbus. "Proyek Perlan entuk sing mokal, lan dhukungan kanggo gaweyan iki ngirim pesen marang karyawan, pemasok, lan pesaing sing ora bakal bisa ngrampungake perkara sing kurang apik."

Prestasi liyane sing sepisanan ing taun iki kanggo Proyek Perlan yaiku nggunakake pesawat tow dhuwur-khusus khusus tinimbang pesawat tow glider konvensional. Sajrone penerbangan wingi, Perlan 2 ditarik menyang pangkalan stratosfer dening turboprop Grob Egrett G520, pesawat pengintaian kanthi dhuwur sing dimodifikasi kanggo tugas kasebut ing awal musim panas iki. Dioperasikake dening AV Experts, LLC, lan diterbitake dening pilot pilot Arne Vasenden, Egrett ngeculake Perlan 2 udakara 42,000 kaki, langit-langit layanan udakara Airbus A380.

Kanggo munggah menyang wilayah paling dhuwur ing atmosfer bumi, pilot Perlan 2 mlaku-mlaku kanthi ombak gunung stratosfer, sawijining fenomena cuaca sing digawe nalika arus udara sing munggah ing buwure gunung bisa dikuatake kanthi pusaran kutub. Fenomena kasebut mung kedadeyan kanggo sawetara taun saben taun ing sawetara panggonan ing bumi. Dumunung ing Pegunungan Andes ing Argentina, wilayah sekitar El Calafate minangka salah sawijining lokasi langka ing endi arus udara sing munggah iki bisa tekan 100,000 kaki utawa luwih.
Dibangun ing Oregon lan omah ing Minden, Nevada, glider Perlan 2 nggabungake sawetara inovasi unik kanggo ngaktifake misi ambisius:

• Kapsul serat karbon kanthi sistem tekanan kabin pasif efisiensi tinggi, unik, sing ngilangi kebutuhan kanggo kompresor sing abot lan daya.

• Sistem rebreather loop tertutup sing unik, sing mung oksigen sing digunakake yaiku metabolisme awak. Iki minangka sistem sing paling entheng lan paling efisien kanggo kabin sing ditutup, lan desaine duwe aplikasi kanggo pesawat kanthi dhuwur liyane.

• "Sistem visualisasi gelombang" ing papan sing grafis nampilake area udhara sing munggah lan mudhun ing kokpit. Kanggo penerbangan komersial, tindakake garis udara sing munggah bakal nambah munggah cepet lan ngirit bahan bakar, uga mbantu pesawat ngindhari fenomena mbebayani kayata gunting angin lan downdraf sing abot.

Beda karo pesawat riset bertenaga, Perlan 2 ora mengaruhi suhu utawa kimia hawa ing saubenge, dadi platform sing ideal kanggo nyinaoni swasana. Eksperimen sing ditindakake ing ndhuwur instrumen kasebut ngasilake panemuan anyar sing ana gandhengane karo penerbangan, cuaca lan perubahan iklim sing dhuwur banget.

Musim iki, Perlan 2 mabur karo eksperimen sing digawe dening panitia ilmiah lan riset The Perlan Project, uga proyek sing digawe kanthi kolaborasi karo organisasi lan sekolah ing AS lan Argentina. Proyek riset Perlan 2 saiki kalebu:

- Eksperimen ngukur efek radiasi ing ketinggian sing dhuwur, dirancang dening siswa saka Sekolah Pusat Cazenovia & Sekolah Ashford ing Connecticut. Proyek iki ana koordinasi karo Teacher in Space, Inc., organisasi pendidikan nirlaba sing ngrangsang minat siswa ing ilmu pengetahuan, teknologi, teknik lan matematika;

- Perekam data penerbangan, digawe dening Instituto de Investigaciones Científicas y Técnicas para la Defensa (CITEDEF) Argentina;

- Perekam data penerbangan nomer loro, dirancang dening siswa ing La Universidad Tecnológica Nacional (UTN) Argentina;

- Alat cuaca (radiasi) luar angkasa;

- Eksperimen kanthi judhul "Marshmallows in Space," sing digawe dening Museum Sains & Discovery Oregon kanggo mulang proses ilmiah marang bocah-bocah prasekolah.

- Loro sensor lingkungan anyar, digawe dening The Perlan Project.

Perlan 2 bakal terus ngupayakake penerbangan ing papan sing luwih dhuwur lan nindakake riset ing stratosfer nalika cuaca lan angin ngidinake pertengahan September.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov