Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental News Warta Breaking Taiwan News Wire Plancongan

Hertz kerja sama karo Chailease kanggo nggawa merek sewa mobil menyang Taiwan

0a1a-67
0a1a-67
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hertz International Limited ngluncurake kemitraan rujukan karo perusahaan sewa mobil mapan, Chailease Auto Rental Co., pimpinan industri sing makarya ing Taiwan wiwit taun 1977.

Print Friendly, PDF & Email

Hertz International Limited ngluncurake kemitraan rujukan karo perusahaan sewa mobil mapan, Chailease Auto Rental Co., pimpinan industri sing makarya ing Taiwan wiwit 1977.

Liwat aliansi anyar, pelanggan bisnis lan hiburan Hertz, Dollar lan Thrifty sing lelungan Taiwan saiki bakal duwe akses menyang kabeh layanan sewa Chailease ing pasar. Iki kalebu macem-macem opsi sewa mobil uga sewa jangka pendek lan jangka panjang ing luwih saka 19 lokasi, sing bakal ditandhani karo Hertz. Pelanggan Chailease lelungan metu saka Taiwan bakal bisa ngakses solusi mobilitas lengkap Hertz ing jagad iki.

Ana ing MacNeill, Wakil Presiden, Hertz Asia Pasifik, ujar: "Chailease banget berpengalaman ing industri sewa Taiwan, lan kemitraan anyar kita bakal nggawa solusi sewa kanthi kualitas apik kanggo pelanggan Hertz, Dollar, lan Thrifty sing lelungan menyang Taiwan. Kita uga ngarep-arep bisa nyedhiyakake pelanggan Chailease ing lokasi Hertz, Dollar, lan Thrifty ing saindenging jagad. ”

Mr Justin T. Yang, Ketua Chailease Auto Rental Co., Ltd, ujar: "Taiwan wis mesthi dadi papan turis sing misuwur, dadi tamu luwih saka 10 yuta pengunjung saben taun, lan kita pengin nggawe sewa mobil luwih trep lan kasedhiya kanggo wong-wong mau, manawa lelungan kanggo bisnis utawa plancongan.

"Merk Chailease lan Hertz minangka jeneng rumah tangga sing dipercaya ing pasar masing-masing. Kemitraan kasebut bakal nyedhiyakake Hertz, Dollar lan Thrifty kanthi langsung Taiwan lan pelanggan Chailease bisa entuk manfaat saka jejak global Hertz. ”

Kanggo ngrayakake peluncuran, diskon nganti 30% kasedhiya kanggo pelanggan sing memesan online sadurunge 30 taunth September 2018, lan nyewa kanthi 30th November 2018, ing lokasi sing melu ing Taiwan. Sajrone periode kasebut, ana rong kode diskon sing bisa ditrapake pelanggan:

  • Pelanggan sing nyewa telung dina nganti pitung dina - ngutip kode promosi (PC #) 204679 kanggo ndhaptar diskon 25%
  • Pelanggan sing nyewa wolung dina utawa luwih - ngutip kode promosi (PC #) 204680 kanggo ndhaptar diskon 30%
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.