24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah tanggung jawab Warta Breaking Samoa

Apa sing nggawe Destination Samoa dadi apik banget kanggo pengunjung?

samoamoa
samoamoa
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi tambah akeh wektu kanggo piranti elektronik lan golek dhewe ing web lan media sosial, luwih akeh wisatawan sing golek tujuan supaya bisa mundur saka teknologi modern.

Print Friendly, PDF & Email
Kanthi tambah akeh wektu kanggo piranti elektronik lan golek dhewe ing web lan media sosial, luwih akeh wisatawan sing golek tujuan supaya bisa mundur saka teknologi modern.
Kanggo sampeyan sing pengin njupuk detox, Beautiful Samoa minangka tujuan sing apik banget sing bisa narik sampeyan saka dunya digital.
Dumunung ing tengah-tengah Pasifik Selatan ing antarane Selandia Baru lan Hawaii, Samoa dikenal minangka pulau-pulau ing Pasifik Selatan sing dadi harta karun - jantung sejatine Polinesia. Kaendahan alamiah bisa nampani para pengunjung kanthi perairan biru pirus, langit sing bening, lan pantai putih sing murni.
Ing kene sampeyan bisa santai ing Pantai Lalomanu, sing diarani salah siji saka sepuluh pantai sing paling apik ing jagad iki; papan sing sampurna kanggo bali menyang dhasar, ngetokake srengenge utawa ndeleng langit kanthi lintang kanthi 'pemandangan Laut Samudera Pasifik lan pegunungan Upolu sing apik. Kanggo istirahat lengkap saka sibuk lan rame ing urip modern, ing kene para pengunjung bisa milih akomodasi ngarep pantai tradisional lan nginep ing salah sawijining fales pantai Samoa. Nginep sewengi ing gubuk-gubuk lokal iki nawakake pengalaman unik supaya turu ing sangisore lintang lan nuduhake urip warga desa kasebut.
Kanthi suhu rata-rata 30 derajat sadawane taun, loro pulau utama Samoa nawakake akeh kesempatan kanggo nyambung maneh karo alam. Temokake Kanggo Parit Samodra Sua, kawah jero 30 meter isi banyu segara, cipratan ing Watu Geser Papaseea (slide banyu alami) ing Upolu; kelangan awakmu ing tropis Hutan Hutan Hujan Falealupo utawa gumun karo spektakuler Alofaaga Blowholes ing Savai'i.
Cagar alam kanggo plancongan sing sampurna, Samoa fokus karo sing paling penting: warga lan cara urip 3,000 taun - Fa'a Samoa - pedoman kanggo saben wong Samoa babagan cara urip kanthi ngrayakake lan nampa nilai-nilai tradisional, budaya lan lingkungan.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan kunjungan ing Samoa www.samoa.travel.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.