24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia India Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Wong Amerika saiki mabur menyang India kanthi hawa WOW

wah-hawa
wah-hawa
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mung liwat telung wulan, udhara WOW bakal ngluncurake layanan penerbangan sing diantisipasi saka AS menyang Bandara Internasional Indira Gandhi (DEL) ing New Delhi, India liwat Islandia wiwit tanggal 5 Desember 2018. Kanggo ngrayakake, udhara WOW nawakake tiket siji arah menyang ibukutha India kanthi rega $ 199 *. Rute anyar kasebut bakal nyedhiyakake jutaan wong Amerika ing pitung wilayah metro utama ing saindenging negara kanthi cara sing terjangkau kanggo ngunjungi kutha sing ramai.

Print Friendly, PDF & Email

Mung liwat telung wulan, udhara WOW bakal ngluncurake layanan penerbangan sing diantisipasi saka AS menyang Bandara Internasional Indira Gandhi (DEL) ing New Delhi, India liwat Iceland diwiwiti Desember 5, 2018. Kanggo ngrayakake, udhara WOW nawakake tiket siji arah menyang ibukutha India $ 199 *. Rute anyar kasebut bakal nyedhiyakake jutaan wong Amerika ing pitung wilayah metro utama ing saindenging negara kanthi cara sing terjangkau kanggo ngunjungi kutha sing ramai.

Siji-cara $ 199 * karcis rega adol menyang DEL bakal kasedhiya saka Boston(BOS), Washington DC/Baltimore  (BWI), New York (EWR), Chicago(ORD), Detroit (DTW), Los Angeles (LAX), lan San Francisco (SFO) liwat Iceland (KEF).

"Kita seneng banget bisa miwiti mabur New Delhi ing wulan Desember. Aku seneng banget karo umpan balik lan panjaluk sing wis ditindakake sadurunge Indiapesawat lan jelas yen ana kebutuhan sing penting kanggo lelungan sing terjangkau Amerika Utara lan Delhi, "Ujare Skúli Mogensen, pendiri lan CEO WOW air. "Misi kita yaiku supaya kabeh wong bisa mabur kanthi menehi rega sing cukup kanggo kabeh tujuan lan asile muga-muga luwih akeh wong sing duwe kesempatan ndeleng Dunia."

Ing pungkasan taun 2018, maskapai kasebut bakal nawakake layanan kanggo New Delhi saka Boston(BOS), Chicago (ORD), Detroit (DTW), New York (EWR), Los Angeles(LAX), Pittsburgh (PIT), San Francisco (SFO), St. Louis (STL), lan Washington DC/Baltimore (BWI).

New Delhi, sawijining metropolis campuran saka lawas lan anyar, minangka kutha sing akeh tuwuh lan sregep kanthi situs bersejarah lan budaya sing ora ana tandhingane. Ing Delhi wilayah, tumindak minangka ibukutha macem-macem kerajaan ing kuna India, nduwe luwih saka 60,000 monumen sing diakoni; pengunjung bisa lelungan menyang Kuil Lotus ing antarane candhi lan makam liyane. Pengunjung uga bisa nikmati Galeri Nasional Seni Modern lan nggunakake pasar sing paling apik India nglapisi lurung-lurung rame.

Udara WOW bakal nggunakake pesawat Airbus A330neo anyar ing Delhi rute, sing dilengkapi kursi premium WOW sing nawakake paling ora 37 inci ruang sikil.

Kanggo tuku penerbangan utawa kanggo informasi luwih lengkap babagan udhara WOW, bukak www.fitri.us.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.