Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Lithuania News transportasi News Wire Plancongan

Bandara Vilnius mlebu karo Bandara Koordinasi Inggris kanggo ngatur slot

Vilnius_Airport_2
Vilnius_Airport_2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bandara Vilnius, Lithuania, wis kontrak karo Airport Coordination Ltd, Inggris kanggo fasilitasi jadwal sawise tender kompetitif. Kontrak kasebut diwiwiti kanggo penerbangan saka pungkasan Maret, 2019, cocog karo jadwal musim panas IATA.  

Print Friendly, PDF & Email

Bandara Vilnius, Lithuania, wis kontrak karo Airport Coordination Ltd, Inggris kanggo fasilitasi jadwal sawise tender kompetitif. Kontrak kasebut diwiwiti kanggo penerbangan wiwit pungkasan Maret 2019, cocog karo jadwal musim panas IATA.

Bandara Vilnius nuwuhake pamindhahan menyang alokasi slot amarga kanthi cepet dadi bandara IATA Level 2. Ngalahake 3.8 yuta penumpang taun kepungkur, 3.3 yuta wong lelungan kanthi rute sing dijadwalake.

Wis katon kenaikan lalu lintas 17% sajrone paruh pertama taun 2018, dibandhingake karo periode sing cocog ing 2017 lan saiki bakal nggawa 4.7 yuta penumpang ing pungkasan taun, padha karo pertumbuhan 24% lawan taun 2018.

Sambutan kemitraan anyar karo ACL, Dainius Ciuplys, Managing Director of Vilnius Airport komentar: "Kita seneng bisa kolaborasi karo mitra sing kuwat lan berpengalaman, Airport Coordination Limited. Dheweke bakal mbantu kita kanthi tujuan utama, yaiku ngatur puncak penerbangan lan ngoptimalake infrastruktur bandara, supaya kita bisa menehi layanan sing paling apik kanggo para penumpang. ACL bakal mbantu kita negosiasi karo maskapai babagan slot lepas landas lan landing kanggo entuk asil sing paling apik. "

"Bandara Vilnius ngenalake alokasi slot nalika maskapai sing wis ana nambah frekuensi. Baltik minangka wilayah sing kuwat kanggo lalu lintas udara, ngalami popularitas plancongan - kanggo pariwisata lan bisnis. Kita ngarep-arep nggarap bandara sing dinamis lan maju ing Lithuania iki, ”ujare Direktur ACL, Mike Robinson.

Bandara Vilnius musim panas iki nyengkuyung 60 rute sing wis dijadwalake, mayoritas ing saindenging taun, kanthi tuwuhing penumpang sing dipimpin dening operator biaya murah Ryanair, Wizz Air lan maskapai penerbangan LOT, airBaltic, Finnair lan Turkish Airlines, lan liya-liyane. Musim salju iki, nampani layanan dijadwal anyar kanggo Amman, Marrakech, lan Treviso. Mei SCAT Airlines Kazakhstan ing Mei iki ngenalake penerbangan menyang Astana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.