Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Cruising Investments News Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Komisioner Otoritas Pelabuhan Canaveral nyetujoni persetujuan karo Karnaval Cruise Line

0a1a1-24
0a1a1-24
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dewan Komisioner Pelabuhan Canaveral milih kanthi setuju kanggo nyetujoni perjanjian kesepakatan jangka panjang karo Karnaval Cruise Line

Print Friendly, PDF & Email

Dewan Komisioner Pelabuhan Canaveral (CPA) njupuk langkah pungkasan dina iki lan milih kanthi setuju kanggo nyetujoni syarat-syarat kesepakatan jangka panjang karo Carnival Cruise Line, mbukak dalan kanggo Karnaval nggawe homeport kapal sing paling anyar lan paling gedhe ing Port Canaveral.

"Aku seneng banget babagan bab sabanjure kanggo Port Canaveral, lan bangga banget karo tim kepemimpinan Port, staf lan mitra pelayaran sing nggawa kita menyang saiki. Komitmen Karnaval ing Pelabuhan lan pirang-pirang dekade operasi ing kene dadi penghargaan kanggo kabeh komunitas Pelabuhan, "ujare Wayne Justice, Ketua, Dewan Komisaris Otoritas Pelabuhan Canaveral.

The new operating agreement, which begins September 1, 2018 and replaces an existing six-year agreement set to expire next year, provides a 25-year primary term with four additional five-year renewal options. Under the terms of the agreement, Carnival’s minimum annual guarantee increases from the current fixed $7 million passenger fee to $14.5 million with annual escalators.

“Persetujuan iki minangka tonggak sejarah sing penting kanggo bisnis pelayaran Port lan prestasi sing paling penting kanggo ekonomi kabeh wilayah. Kemitraan kita karo Karnaval terus berkembang suwene pirang-pirang taun amarga aset komunitas iki, komitmen kanggo layanan, lan fokus terus kanggo njaga kekuwatan finansial kanggo investasi ing masa depan Pelabuhan, "ujare Tom Weinberg, Sekretaris / Bendahara, Otoritas Port Canaveral Dewan Komisaris.

Otoritas Pelabuhan Canaveral lan Karnaval Cruise Line bakal nandur modal kanggo mbangun lan nglengkapi 185,000-kaki persegi rong lantai loro. terminal ft kanggo nampung kapal Karnaval Cruise Line sing durung diarani jenenge 180,000 ton, direkayasa karo platform desain LNG "pelayaran ijo" sing canggih saka Karnaval Corporation. Kapal pesiar anyar iki nduwe kapasitas 5,286 papan ngisor kanthi kapasitas maksimal udakara 6,500 tamu.

“This agreement will have lasting economic benefit for both the Port and Carnival Cruise Line,” said Capt. John Murray Port CEO. “We are excited, thrilled, and honored to enter this new generation of an exceptional relationship with Carnival Corporation.”

"Kanthi lokasine sing kepenak, fasilitas sing apik lan staf sing ramah, Port Canaveral minangka homeport paling populer lan paling cepet lan seneng nggawa kapal sing apik lan apik ing Coast Space ing taun 2020, "Ujare Christine Duffy, presiden Karnaval Cruise Line.

“The most exciting aspect, and the reason a new terminal is necessary, is that this groundbreaking new class of ship – the largest ever constructed for Carnival Cruise Line – will be home ported at Port Canaveral when it’s delivered in 2020. This ship, which can carry up to 6,500 passengers will be the first LNG-powered cruise ship based in North America,” said Capt. Murray.

Mbangun terminal CT-3 anyar, ditambah fasilitas parkir sing cedhak kanggo nampung meh 1,800 kendharaan, lan perbaikan dermaga, dalan lan akses sing ana gandhengane udakara $ 150 yuta - kira-kira dadi proyek tunggal paling gedhe ing sejarah Port. Terminal anyar direncanakake rampung ing wulan Juni 2020.

Tekane kapal Karnaval anyar ing taun 2020 bakal ditandhani 30 taun yen Karnaval Cruise Line wis lelayaran saka Port Canaveral, sing paling dawa saka mitra pelayaran Port.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov