Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Dominica: Air Antilles nambahake kursi tambahan 2016 ing Pulo Alam

0a1a-97
0a1a-97
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dominica wis sukses negosiasi kursi 2016 tambahan menyang tujuan kasebut saka rong penerbangan anyar sing ditambahake karo Air Antilles.

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Pariwisata lan Budaya lan Komite Akses Udara Discover Dominica Otoritas wis sukses negosiasi tambahan kursi 2016 menyang tujuan saka rong penerbangan anyar sing ditambahake Antilles Udara. Penerbangan kasebut bakal diwiwiti tanggal 1 November 2018, mangkat saka Pointe-a-Pitre (PTP) jam 9 wengi nganti tekan Dominika jam 9:30 wengi dina Kemis lan Minggu. Pesawat kasebut bakal sewengi ing Dominica lan mangkat esuk sabanjure (Jumuah lan Senen) jam 5:30 nganti tekan Pointe-a Pitre jam 6:00 esuk. Penerbangan kasebut bakal diakhiri kanggo musim iki tanggal 29 Maret 2019.

Sajrone periode kasebut, total patang puluh loro (42) penerbangan bakal beroperasi ing ATR 42 kanthi kapasitas 48 penumpang, saéngga gerakan nganti 2016 ing lan 2016 metu saka Dominika. Penerbangan kasebut ngidini para wisatawan bisa nyambung saka penerbangan internasional ing ngisor iki:

• Norwegia: saka JFK, New York
• Air France: saka Paris Orly
• Cara Cara Udara: saka Paris Orly
• Corsair: saka Paris Orly
• Tingkat: saka Paris Charles de Gaulle
• XL Airways: saka Paris Charles de Gaulle

Kanthi ngenalake layanan anyar iki, para plancong menyang Dominica bakal entuk bathi nalika ana sambungan dina sing padha lan uga saka sudut pandang biaya. Wisatawan bakal duwe akses dina sing padha saka JFK menyang Dominica liwat sambungan karo maskapai penerbangan murah Norwegian Airlines lan sambungan dina sing padha saka Eropa lan utamane Prancis kanthi tarif sing cukup saka maskapai sing mangkat saka Paris Orly.

Operator Tur, agen perjalanan, lan konsumen bakal bisa ndeleng penerbangan kasebut ing Global Distribution System (GDS) lan ing situs agen perjalanan online populer sing ngidini akeh cara kanggo memesan petualangan sampeyan menyang Dominica. Salajengipun Air France bakal nawakake nuduhake kode karo Air Antilles babagan penerbangan kasebut, supaya bisa luwih bisa ndeleng penerbangan ing situs web lan jaringan Air France lan menehi manfaate tambahan manca saka pangaturan bareng kode kasebut.

Miturut Colin Piper, Direktur Pariwisata, "nalika ana sawetara cara kanggo pindhah menyang Dominica, penerbangan kasebut direncanakake nawakake koneksi menyang Norwegia kanggo njupuk tarif sing luwih murah, lan uga menehi alternatif lan kenyamanan nalika padha ngakses para pelancong saka Eropa lan AS kanggo tekan Dominica. ”

Pengunjung luang uga warga Dominika sing manggon ing luar negeri diarep-arep bisa nggunakake layanan anyar iki nalika ngrencanakake lelungan menyang Pulo Alam.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov