24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Breaking Kuba Warta Mewah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Sun Norwegia ngrampungake plancongan musim kaping pisanan menyang Kuba saka Pelabuhan Canaveral

0a1-87
0a1-87
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Norwegia Sun bakal ngrampungake plancongan musim kaping pisanan menyang Kuba saka Port Canaveral, Florida kanthi lelayaran pungkasan tanggal 3 September 2018

Print Friendly, PDF & Email

Norwegia Sun bakal ngrampungake plancongan musim kaping pisanan menyang Kuba Pelabuhan Canaveral, Florida kanthi lelayaran pungkasan tanggal 3 September 2018 sadurunge dheweke pindhah menyang Miami, Florida kanggo milih pelayaran banjur reposisi menyang Amerika Selatan kanggo musim gugur / musim salju.

Kapal sing pertama lan siji kanggo pelayaran menyang Kuba saka Pelabuhan Canaveral, Norwegia Sun, nalika musim panas, nampi luwih saka 30,000 tamu ing 15 pelayaran ing plancongan plancongan Kuba papat dina kanthi port telpon ing Key West lan sewengi ing Havana. Pungkasan, lan kaping 16 lelayaran menyang Kuba saka Port Canaveral, mangkat tanggal 3 September kanggo plancongan limang dina menyang Key West, sewengi ing Havana lan kunjungan menyang Great Stirrup Cay, pulau pribadi Norwegia ing Bahama.

"Kita bangga banget babagan sukses pelayaran Sun Norwegia saka Port Canaveral lan seneng banget yen Jalur Pelayaran Norwegia milih nerusake itineraries Kuba sing misuwur banget saka kene," ujare Kapten John Murray, CEO Port. "Keputusan penting iki saka Norwegia kanggo nggawa 'sun' Norwegia Sun menyang Pelabuhan kita negesake komitmen kanggo nyukupi kebutuhan lan ekspektasi mitra pelayaran sing regane.”

"Wiwit pisanan lelayaran menyang Kuba ing 2017 saka Miami, iki dadi salah sawijining tujuan sing paling populer," ujare Andy Stuart, presiden lan kepala pejabat eksekutif Line Cruise Norwegia. "Sun Norwegia pungkasan digawe ing Port Canaveral ing musim gugur / musim salju 2011/2012 lan kita seneng bali lan nampilake dandan paling anyar lan nawakake itinerary anyar ing wilayah kasebut."

Sawise musim kaping pisanan sing sukses iki, Norwegia Sun bakal bali menyang Port Canaveral ing wulan April 2019 kanthi luwih akeh rencana perjalanan Kuba, nawakake kesempatan para turis nemu budaya sing anget lan masarakat ing pulau Karibia liwat macem-macem kunjungan sing cocog karo Office of Aset Asing sing kasedhiya Jalur Pelayaran Norwegia.
Port Canaveral minangka homeport pertama Norwegia Sun, sawise direnovasi suwene telung minggu ing wulan April ing Victoria, BC minangka bagean saka The Norwegian Edge®, program perusahaan sing dirancang kanggo ningkatake standar keunggulan ing armada kasebut. Dibangun ing taun 2001, Norwegia saiki duwe stateroom sing seger lan ruang publik, lan duwe telung papan anyar kalebu Los Lobos Cantina, restoran Meksiko sing nawakake pilihan modern kanggo favorit tradisional; Bliss Ultra Lounge, bar lan klub malam anyar; lan Spinnaker Lounge, nampilake lantai joget urip sing luwih gedhe.

Kabeh 968 stateroom diupgrade nganggo televisi cerdas lan port USB uga karpet, karya seni lan perabotan anyar. Akomodasi sing nembe direnovasi iki menehi pajeg kanggo kaendahan samodra sekitar kanthi palet warna biru keren lan aksen perak lan pirus. Seni abstrak ing njero staterooms lan suite minangka pelengkap sing ideal kanggo rasa anyar lan modern.

Renovasi kasebut uga ana ing toko makan lan ruang umum kayata Cagney's, La Cucina, Le Bistro, Teppanyaki, Mandara Spa, Stardust Lounge Theatre, Splash Academy lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov