Asosiasi Warta Breaking News Ghana Breaking News Internasional Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Industri Rapat rapat wong Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Tenaga Carol WTM ngenalake Dewan Pariwisata Afrika menyang Forum Kepemimpinan Afrika

Pilih basa sampeyan
ALF
ALF
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Carol Weaving, direktur pamimpin Reed Exhibition minangka anggota dewan paling anyar sing nembe digawe Dewan Pariwisata Afrika (ATB)

Dina Jumuah dheweke ngobrol karo para delegasi sing melu ing Forum Kepemimpinan Afrika ing Accra, Ghana.

Ing pernyataan kasebut marang kanca lan kolega saka bawana Afrika, dheweke ujar; Aku bangga dadi anggota pendiri Dewan Pariwisata Afrika. Pariwisata Afrika minangka asosiasi sing dibentuk nalika dadi katalis kanggo pangembangan tanggung jawab lelungan menyang lan saka lan ing bawana Afrika.

The Dewan Pariwisata Afrika uga wujud bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional. 

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

Carol banjur ujar manawa dheweke duwe hak istimewa kanggo bagean saka inisiatif hibah kasebut. Dheweke janji dhukungan karo kanca dewan liyane lan yakin Dewan Pariwisata Afrika bakal menehi kontribusi kanggo ngarahake Pariwisata Afrika dadi masa depan sing luwih cerah.

Kekayaan pariwisata minangka kesempatan kanggo masarakat sing ora kaetung ing Afrika lan inisiatif kaya ngono bisa muncul lan pamblokiran nggawe bisnis kanggo Afrika bisa diaspal.

Carol banjur menehi tuladha yaiku Pasar Plancongan Dunia Afrika ing ngendi 37 negara-negara Afrika gabung kanggo promosi pariwisata. Yuta Dolar ing bisnis ngasilake luwih saka 1000 wong sing melu. Dheweke yakin angka iki bakal nambah ing taun 2019.

Rungokake alamat Carol Weavings:

Babagan Dewan Pariwisata Afrika

Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang Afrika saka lan ing njero Afrika.

  • Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane.
  • Asosiasi ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi lan nggawe pasar ceruk.

Informasi liyane lan cara gabung bisa ditemokake ing: www.africantourismboard.com 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.