24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Kamboja News Teknologi transportasi News Wire Plancongan

Sky Angkor Airlines wis dipindhah menyang Sistem Retail Retail Penumpang

langitAngkor
langitAngkor
ditulis dening Juergen T Steinmetz

TravelSky Technology Limited ngumumake manawa Sky Angkor Airlines wis pindhah menyang Sistem Retail Retail Penumpang lan dadi pelanggan pertama. Kanthi QUICK, Sky Angkor Airlines saiki nggunakake sistem canggih sing ndhukung strategi pertumbuhane, ngladeni bisnis klompok uga adol tiket individu liwat pirang-pirang saluran.

Print Friendly, PDF & Email

TravelSky Technology Limited ngumumake manawa Sky Angkor Airlines wis pindhah menyang Sistem Retail Retail Penumpang lan dadi pelanggan pertama. Kanthi QUICK, Sky Angkor Airlines saiki nggunakake sistem canggih sing ndhukung strategi pertumbuhane, ngladeni bisnis klompok uga adol tiket individu liwat pirang-pirang saluran. Iki pertama kaline Sky Angkor Airlines bisa nggunakake siji sistem kanggo kabeh pasar sing dilayani ing saindenging Asia. Sky Angkor Airlines luwih milih ngembangake saluran penjualan kanthi cara fase lan bakal kasedhiya ing Saber GDS ing jejere situs web dhewe.

Kajaba iku, Sky Angkor Airlines saiki entuk bathi saka koneksi sing luwih apik menyang produk TravelSky liyane kaya DCS lan uga wis bisa nyambung menyang kabeh alat liyane 3rd Sistem partai sing disedhiyakake dening mitra.

"Sawise sukses ngetrapake Sky Angkor Airlines, saiki wis kabukten manawa QUICK siap digunakake ing pasar internasional kanggo mbantu maskapai karo kebutuhan sistem kanggo nutupi panjaluk pelanggan sing saya tambah." Lars Gaebler, Direktur Pemasaran lan Penjualan QUICK PRS ujar manawa bubar uga nuduhake babagan posisi pasar luwih dhisik saka QUICK "… strategi tengah yaiku dadi vendor dipercaya kanggo maskapai penerbangan udakara 1.5 nganti 6 Mio. penumpang setaun, nanging kita bakal priksa manawa fungsionalitas bisa diluncurake kanthi langkah demi langkah, mula kita uga kepengin ngomong karo maskapai cilik lan bakal bisa memenuhi kebutuhane ”.

"Urip kita dadi luwih gampang kanthi nggunakake siji sistem ing pasar sing kompetitif iki," ujare Hee Seong Lee, Manajer Sales lan Marketing Sky Angkor Airlines lan nambah, "Kami yakin manawa njupuk keputusan sing tepat kanthi cepet, amarga kita bisa ndeleng kepiye sistem kasebut ngetutake lan ngantisipasi tren distribusi internasional, nanging uga ngidini kita ngawula pasar utama ing China kanthi ciri khas sing apik. Kita bakal nambah bisnis dodolan masing-masing ing mbesuk lan butuh sistem sing mbantu kita ndhukung strategi distribusi. ”

QUICK minangka sistem hibrida sing kasusun saka fitur-fitur saka Solusi Layanan Penumpang tradisional (PSS) lan alat e-commerce, mula diarani minangka Sistem Penitipan Penumpang. QUICK lagi ditindakake kanggo ningkatake fungsi luwih dhisik lan nawakake solusi lengkap kanggo maskapai penerbangan awal lan sing pengin ngembangake kapabilitas ritel. QUICK nyederhanakake manajemen IT ing maskapai kanthi nyedhiyakake siji sistem karo basis data gabungan kanggo nyilikake masalah karo transaksi data, nanging ing wektu sing padha nawakake akses menyang basis data iki liwat API kanggo ngimpor lan ngekspor data tambahan, yen maskapai kudu nggawe . QUICK ndhukung maskapai kasebut kanggo ngontrol data, ngerteni booker lan penumpang lan nggunakake teknologi modern kanggo distribusi sing efektif. QUICK nampilake teknologi paling anyar babagan filosofi ONE Order IATA lan API xml sing terintegrasi lengkap, ngetutake Standar NDC, ing platform anyar lan sing pertama dikembangake kanthi pikiran iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.