24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Warta Breaking Guam Kabar Breaking Malaysia News wong Pengumuman Pers Rilis pers Thailand Breaking News News Wire Plancongan

PATA: Inspirasi para pemimpin pariwisata sesuk

PATAYouth
PATAYouth
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Simposium Pemuda PATA sabanjure, kanthi tema 'Nginspirasi Pemimpin Pariwisata Besok', bakal ditindakake ing dina kapisan PATA Travel Mart 2018 ing dina Rebo, 12 September ing Mahsuri International Exhibition Center (MIEC) ing Langkawi, Malaysia.

Print Friendly, PDF & Email

sabanjure Simposium Pemuda PATA, kanthi tema 'Pemimpin Pariwisata Besok sing Inspirasi', bakal ditindakake ing dina kapisan PATA Travel Mart 2018 dina Rebo, 12 September ing Mahsuri International Exhibition Center (MIEC) ing Langkawi, Malaysia.

Diatur dening Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) Komite Pengembangan Modal Manusia, Simposium dianakake kanthi lega dening Otoritas Pangembangan Langkawi (LADA) lan Asosiasi Alumni Dewan Perwakilan Siswa UiTM (PIMPIN) kanthi kolaborasi karo Bab PATA Malaysia, Pariwisata Malaysia lan Geopark Global UNESCO Langkawi.

"Simposium Pemuda PATA nyoroti komitmen Asosiasi kanggo para profesional turisme muda generasi sabanjure lan komitmen kanggo ningkatake pengetahuan lan katrampilan siswa sing golek karir ing industri pariwisata lan pariwisata", ujare CEO PATA Dr. Mario Hardy. "Kita ngucapke matur nuwun banget kanggo LADA, PIMPIN, Bab PATA Malaysia, Pariwisata Malaysia lan Geopark Global UNESCO Langkawi kanggo dhukungan kanggo acara kasebut lan pangembangan para pemimpin pariwisata sesuk."

Dato 'Haji Azizan Bin Noordin, Kepala Eksekutif Otoritas Pengembangan Langkawi lan Wakil Ketua PATA, nambah, "Pemuda ora mung pimpinan sesuk, nanging uga masa depan industri. Supaya bisa dadi jagad sing luwih apik, luwih dhisik kudu menehi inspirasi supaya luwih apik tinimbang awake dhewe lan dadi manungsa sing luwih apik. Simposium Pemuda PATA nyedhiyakake platform kanggo para pimpinan saiki kanggo menehi inspirasi lan pandhuan kanggo generasi sabanjure. Simposium Pemuda PATA ing Langkawi minangka platform paling apik amarga para pemuda sing duwe macem-macem bangsa uga dadi salah sawijining tujuan eko-pulau paling apik ing Asia. ”

Saiful Azhar Shaharun, Presiden PIMPIN, nambah, "Cara paling apik kanggo meramalkan masa depan yaiku nggawe. Mula, dadi kuwajiban kita sing paling gedhe supaya ninggalake donya sing luwih apik kanggo warisan kita - para mudha saiki. Simposium Pemuda PATA bakal dadi platform sing efektif kanggo nuwuhake kapemimpinan lan pamikiran ing mbesuk ing pimpinan muda. Gabung karo kita kanggo ngrameke simposium mbesuk iki lan nggawe sesuk sing luwih apik, bareng. ”

Program Simposium Pemuda dikembangake kanthi pandhuan saka Dr. Markus Schuckert, Ketua Panitia Pengembangan Modal Manusia PATA lan Asisten Profesor ing Sekolah Manajemen Hotel & Pariwisata, Universitas Politeknik Hong Kong.

Markus Schuckert ujar, "Seneng banget lan pakurmatan dianakake dening Otoritas Pengembangan Langkawi (LADA) lan Asosiasi Alumni Dewan Perwakilan Siswa UiTM (PIMPIN) kanthi kolaborasi karo kolega Bab PATA Malaysia, Pariwisata Malaysia lan Geopark Global UNESCO Langkawi. Kanthi Simposium Pemuda PATA iki lan bebarengan karo mitra kerja, kita seneng banget nyedhiyakake acara sing mbukak lan mbukak pikiran, nguatake para peserta siswa kanggo ngrancang lan nglakokake karier sing sukses ing industri pariwisata global. Para tamu saka PATA Travel Mart lan Forum Pariwisata Dunia Lucerne bakal nuduhake wawasan lan menehi kontribusi kanggo nuduhake interaktif iki bebarengan karo profesional industri pariwisata generasi sabanjure. Bareng, kita bakal menehi inspirasi marang para pemimpin pariwisata sesuk. ”

Pamicara sing dikonfirmasi ing Simposium Pemuda kalebu Dato Haji Azizan Noordin; Mr. Dmitri Cooray, Operasi Manajer - Hotel Jetwing, Sri Lanka; Ibu JC Wong, Duta Profesional Pariwisata Muda PATA; Ibu Kartini Ariffin, Pendhiri Pendhiri Dbilique, Malaysia; Dr Mario Hardy; Dr Markus Schuckert; Prof Martin Barth, CEO - Forum Pariwisata Dunia Lucerne; YB Tuan Muhammad Bakhtiar bin Wan Chik, Wakil Menteri Pariwisata, Seni lan Budaya, Malaysia; Dr Neethiahnanthan Ari Ragavan, Dekan Eksekutif - Fakultas Perhotelan, Manajemen Panganan lan Kenyamanan, Universitas lan Presiden Taylor - Asosiasi Penelitian Pariwisata ASEAN (ATRA), lan Ibu Rika Jean François, Komisaris Tanggung jawab Sosial Perusahaan ITB, Jerman. Kajaba iku, Pak Tunku Nashrul Bin Tunku Abaidah, Presenter Berita lan Wartawan Broadcast, Media Prima Berhad, Malaysia, bakal dadi Master Upacara kanggo acara kasebut.

Simposium kasebut nyakup presentasi babagan 'Cerita Inspirasi: Nggawa Konsep Kasunyatan', 'Sambungan Inspirasi: Ngubungake Minat Sukses ing Industri Pariwisata', 'Inspirasi Pengalaman Global kanggo Sukses ing Industri Pariwisata', lan 'DNA PATA - Nguatake Sampeyan kanggo Masa Depan sampeyan 'uga diskusi panel babagan' Kepemimpinan Inspirasi: Groom lan Tuwuh dadi Peran Kepemimpinan Industri? '. Acara kasebut uga nampilake diskusi meja bulat interaktif babagan 'Apa sing menehi inspirasi kanggo sampeyan menehi kontribusi tumrap industri pariwisata sing sukses?'.

Ing taun-taun pungkasan, Komite Pengembangan Modal Manusia PATA wis nyelenggarakake acara pendidikan sing sukses ing macem-macem institusi, kalebu Universitas UCSI Kampus Sarawak (April 2010), Institut Studi Pariwisata (IFT) (2010 September), Universitas Studi Internasional Beijing (April 2011), Universitas Taylor, Kuala Lumpur (April 2012), Lyceum Universitas Filipina, Manila (September 2012), Universitas Thammasat, Bangkok (April 2013), Politeknik Chengdu, Kampus Huayuan, China (September 2013), Universitas Sun Yat-sen, Kampus Zhuhai, China (Mei 2014), Universitas Kerajaan Phnom Penh (2014 September), Sekolah Pariwisata Sichuan, Chengdu (April 2015), Universitas Christ, Bangalore (September 2015), Universitas ing Guam, USA (Mei 2016), Presiden Universitas, BSD-Serpong (September 2016), Institut Pariwisata & Manajemen Hotel Sri Lanka (Mei 2017), Institut Studi Pariwisata (IFT) (September 2017), lan Universitas Nasional Gangneung-Wonju, Korea (ROK) (Mei 2018).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.