24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Education Investments Singapur

Kudu passport liya? Dominica nggoleki warga kanthi investasi

dominica_passport3
dominica_passport3
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kepiye sampeyan bisa dadi warga Dominika? Kanggo taun kapindho, Program Kewarganegaraan dening Investasi (CBI) Dominica rampung kaping pisanan ing laporan khusus sing diterbitake dening anak perusahaan Financial Times Professional Wealth Management. 

Print Friendly, PDF & Email

Kepiye sampeyan bisa dadi warga Dominika? Kanggo taun kapindho, Program Kewarganegaraan dening Investasi (CBI) Dominica rampung kaping pisanan ing laporan khusus sing diterbitake dening anak perusahaan Financial Times Manajemen Kekayaan Profesional.

Laporan kasebut kanthi irah-irahan ing 2018 Indeks CBI, dianugerahi markah sampurna ing limang saka pitung wilayah sing diukur. Negara-negara kasebut nyetak asil paling dhuwur kanggo prosedur keamanan lan vetting (kasebut ing laporan kasebut minangka rajin), kemampuan (pambayaran investasi minimal), kacepetan (garis wektu kewarganegaraan), efisiensi (gampang proses) lan sarat lelungan utawa papan dununge sing ora dikarepake.

Program CBI Dominica nyengkuyung para pelaku bisnis internasional lan individu sing regane dhuwur, uga kulawargane, kanggo nandur modal ing Dominica lan entuk kewarganegaraan nomer loro. Nalika Dominica nampilake salah sawijining program paling tuwa ing donya, sing didegake ing taun 1993, saiki dadi salah sawijining 13 negara ing sektor kewarganegaraan ekonomi sing saya akeh, didorong dening para investor sing golek kesempatan internasional sing anyar.

Asil Dominica sing kuat bisa ditindakake amarga fitur ing ngisor iki:

  • proses rajin amarga multi-level, kanthi negara kasebut nggunakake ahli kontra-teroris internasional lan anti-pencucian uang, sing njamin mung wong sing duwe serat moral sing paling dhuwur sing ditrapake;
  • proses aplikasi dirampingake, kanthi kewarganegaraan biasane disetujoni kurang saka rong wulan (lan sajrone telung wulan miturut peraturan);
  • ora ana syarat lelungan utawa panggonan wajib - fitur sing disambut dening pelamar sing biasane kurang wektu;
  • Program Dominica minangka pilihan CBI sing paling terjangkau ing donya, kanthi ambang investasi wiwit saka $ 100,000 kanggo pelamar utama.

Asil kasebut disambut dening Perdana Menteri Dominica, Dr Yang Terhormat Roosevelt Skerrit: "Asil 2018 Indeks CBI , kanthi nganggo cara akeh, luwih migunani sawise Hurricane Maria taun kepungkur. Kita nuduhake ketahanan sing ora bisa ditemokake, lan pendekatan sing konsisten lan sregep kanggo layanan, nerusake proses aplikasi kanggo program kewarganegaraan kurang saka seminggu acara kasebut. Aku bisa kanthi aman njamin marang investor manawa Program Kewarganegaraan dening Investasi pancen bukti prahara. ”

The Indeks CBI minangka siji-sijine studi babagan kewarganegaraan sing komprehensif kanthi yurisdiksi investasi, kanthi kritis nganalisis negara-negara sing ngoperasikake program-program pamrentah ing saindenging jagad.

Asil kasebut adhedhasar pitung faktor sing paling cocog karo investor khas sing golek kewarganegaraan nomer loro: Rajin amarga, Output Investasi Minimal, Kemudahan Pangolahan, Timeline Kewarganegaraan, Kebebasan Gerakan, Standar Urip, lan Perjalanan wajib utawa Kediaman.

Sing pengin gabung karo Komunitas Global Dominika disaranake ngunjungi situs web resmi Pamrentah: cbiu.gov.dm/.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.