Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Oman Breaking News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways ngembangake perjanjian codeshare karo Oman Air

0a1 213
Qatar Airways ngembangake perjanjian codeshare karo Oman Air
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways terus nggedhekake portofolio kemitraan strategis sing global lan kuat kanthi menehi persetujuan kesepakatan codeshare karo Oman Air sing bakal ningkatake konektivitas lan nyedhiyakake pilihan lelungan sing luwih fleksibel kanggo para pelanggan maskapai. Kesepakatan nuduhake kode sing ditambahi minangka langkah pertama kanggo nguatake kerjasama strategis antara rong maskapai penerbangan sing pisanan diwiwiti ing taun 2000. Penjualan tujuan tambahan bakal diwiwiti ing taun 2021.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Kita luwih seneng ngembangake kerja sama kode bareng karo Oman Air, salah sawijining maskapai utama ing wilayah Teluk. Saiki luwih penting, penting kanggo ngiyatake kemitraan strategis ing saindenging industri kanggo ngoptimalake operasi kita lan nyedhiyakake konektivitas sing lancar menyang atusan tujuan ing jagad iki kanggo para penumpang. Wiwit taun 2000, kaloro maskapai kasebut wis ndeleng mupangate kerjasama komersial sing nyedhiyakake para penumpang layanan sing ora ana tandhingane lan luwih fleksibel kanggo lelungan nalika dikarepake. Aku ngarep-arep kanggo luwih ngiyatake kerjasama komersial karo Oman Air kanggo menehi luwih akeh manfaate kanggo para pelanggan. ”

Kepala Eksekutif Oman Air, Pak Abdulaziz Al Raisi, ujar: "Kita seneng bisa nggedhekake kerjasama komersial karo Qatar Airways, sing bakal nglancarake para plancongan plancongan saka saindenging jagad kanggo nikmati budaya Oman, kaendahan sing apik lan keramahan, lan nggampangake lelungan kanggo sampeyan sing ngunjungi Kasultanan Oman kanggo entuk kesempatan bisnis sing akeh lan cepet ing macem-macem sektor. Ekspansi perjanjian nuduhake kode kasebut minangka langkah pertama, lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng Qatar Airways kanggo luwih ngiyatake kemitraan strategis kanggo ningkatake pengalaman lelungan bisnis lan plancongan kanggo para pelanggan ing Oman lan saindenging jagad.

Ekspansi pangsa kode bakal nambah akeh tujuan sing kasedhiya kanggo penumpang Oman Air saka telu nganti 65 * ing jaringan Qatar Airways ing saindenging Afrika, Amerika, Asia Pasifik, Eropa, India, lan Timur Tengah. Penumpang Qatar Airways uga bakal entuk bathi saka panyambungan tambahan, kanthi kemampuan kanggo Book lelungan ing enem tujuan tambahan ing saindenging Afrika lan Asia ing jaringan Oman Air. Kaloro maskapai kasebut uga bakal nemokake sawetara inisiatif komersial lan operasional gabungan kanggo luwih ngoptimalake kemitraan kasebut.

Investasi strategis Qatar Airways ing macem-macem pesawat bermesin, mesin kembar hemat bahan bakar, kalebu armada pesawat Airbus A350 sing paling gedhe, bisa terus mabur ing saindhenging krisis iki lan nempatake kanthi tepat supaya bisa ngasilake perjalanan internasional sing tetep. Maskapai iki bubar ngirim telung pesawat Airbus A350-1000 sing canggih, nambah armada A350 dadi 52 kanthi umure rata-rata mung 2.6 taun. Amarga pengaruh COVID-19 ing panjaluk lelungan, maskapai kasebut nggawe armada Airbus A380 amarga ora bisa ditrapake lingkungan kanggo ngoperasikake pesawat gedhe-gedhe mesin papat ing pasar saiki. Qatar Airways uga bubar ngluncurake program anyar sing ngidini para penumpang kanthi sukarela ngimbangi emisi karbon sing ana gandhengane karo lelungan nalika pemesanan.

Operator nasional Negara Bagian Qatar terus mbangun jaringan, sing saiki wis tekan luwih saka 110 tujuan kanthi rencana nambah dadi 129 ing pungkasan Maret 2021. Maskapai sing menang akeh penghargaan, Qatar Airways dijenengi 'maskapai penerbangan paling apik ing saindenging jagad' dening World Airline Awards 2019, dikelola dening Skytrax. Iki uga dijenengi 'maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah', 'Kelas Bisnis Paling Anyar ing Dunia', lan 'Kursi Kelas Bisnis Paling Apik', minangka pengakuan saka pengalaman Kelas Bisnis sing bubar, Qsuite. Tata letak kursi Qsuite minangka konfigurasi 1-2-1, nyedhiyakake para penumpang produk Kelas Bisnis sing paling jembar, pribadi, nyaman lan jarak sosial ing langit. Iki mung maskapai sing dianugerahi gelar 'Skytrax Airline of the Year', sing diakoni minangka puncak keunggulan ing industri maskapai, kaping lima.

* Tundhuk persetujuan peraturan

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.