Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Dewan Susu Prancis ngurmati koki kue Timur Tengah ing mangsa ngarep ing Dubai

Dewan Susu Prancis lan Uni-Eropa, wis mbuktekake maneh komitmen kanggo ndhukung koki jajanan generasi sabanjure ing Timur Tengah liwat dianakake sayembara Cream Spirit, sing nyumurupi Yordania, Sanad Jaber ngrebut juara.

Kompetisi kasebut, dianakake ing Pusat Seni Kuliner Internasional (ICCA) Dubai, dadi elemen integral saka komitmen CNIEL kanggo latihan, pendhidhikan, lan mulang koki jajanan sing enom lan calon calon calon GCC ing GCC. Minangka bagean saka kampanye, dheweke duwe kesempatan kanggo sinau saka salah sawijining koki jajanan paling penting ing donya, Claire Heitzler, protege koki legendaris Alain Ducasse.

Ing pandhita khusus Chef Claire, lan ahli pastry sing misuwur ing Dubai, sedulur Chef Wassim lan Chef Omar Orfali, koki enom kasebut nantang njupuk kue krim Prancis klasik, Saint Honoré, lan tambahake corak modern.

Ana 11 koki pastry sing anyar saka negara kalebu UEA, Yordania, Maroko, lan India melu kompetisi kasebut. Gabung karo Jaber ing 'ndhuwur meja' yaiku Intissar El Soussi saka Maroko, lan Sudhakshina Iyer saka India.

Laurent Damiens, Direktur, CNIEL, ujar: "Sanajan ana alangan taun kepungkur, kita komitmen kanggo nyedhiyakake koki enom lan para profesional mbesuk kanthi kesempatan kanggo nantang awake dhewe lan sinau saka sawetara sing paling apik ing bisnis".

"Saben taun, kita kepincut karo bakat saka wilayah kasebut, lan taun iki ora beda. Kreativitas, rasa, lan presentasi saka apa sing wis ditonton pancen luar biasa, ”tambahnya.

Kompetisi kasebut diadili dening Chef Claire Heitzler; Chef Mohamed Orfali, pendiri Orfali Bros; pengaruh media sosial Samantha Wood, pangripta Foodiva; pengaruh panganan Homan Asayo; Direktur kursus ICCA Shanaaz Rajaas; lan Laurent Damiens.

Minangka bagean saka kompetisi, kabeh koki sing kepengin dadi demonstrasi dening Chef Claire, sing nampilake katrampilan nalika nggawe Mont-Blanc, klasik saka jajanan Prancis. Iki diterusake karo sesi Q&A ing ngendi kabeh koki pesaing duwe kesempatan kanggo sinau luwih lengkap saka Chef Claire lan sedulur Chef Wassim lan Omar Orfali.

Pungkasan dina kasebut, diskusi meja bunder dianakake kanggo nyinaoni industri jajanan kanthi topik kalebu kelestarian, sampah nol, asal usul, lan kualitas sing dibahas sajrone sesi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email