24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Awards Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Industri Hospitality Warta Breaking Nigeria

Pantai Gading, Ghana, Gambia, lan liya-liyane dadi juara ing Chef Afrika United HAAPI Festival 2018

DmNp6wNX0AEZ-tw
DmNp6wNX0AEZ-tw
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Asosiasi Koki Profesional Nigeria kanthi kemitraan karo Koki Afrika Amerika ngatur Perhotelan Kabeh Wong Afrika Imbizo ing Lagos wiwit tanggal 2018 Agustus –September 29. Ngumpulake 1 negara kanggo melu kegiatan lan kompetisi sing tujuane kanggo nguatake lan promosi koki Afrika ing saindenging bawana .

Print Friendly, PDF & Email

Asosiasi Koki Profesional Nigeria kanthi kemitraan karo Koki Afrika Serikat nyelenggarakake Perhotelan Kabeh Imbizo ing Afrika ing Lagos wiwit tanggal 2018 Agustusth –September 1. Nggabungake 18 negara kanggo melu kegiyatan lan kompetisi sing tujuane kanggo ngiyatake lan promosi masakan koki Afrika ing saindenging bawana.

HAAPI 2018 diwiwiti kanthi upacara pembukaan, lokakarya lan sesi bimbingan ing aula VIP Afrika Amerika ing Hotel Eko lan suite, Pulo Victoria Lagos. Dhiskusi ing upacara pembukaan, Duta Besar Ikechi Uko ngandhani koki ing saindenging bawana supaya piring menehi crita babagan semangat marang para pelanggan. ”Koki minangka merek serius amarga koki Afrika kaya ngono kudu crita babagan masakan Afrika menyang saindenging jagad. ”

Dr. Wasiu Adeyemo Babalola, Wakil Presiden Senior lan CEO Afrika kanggo Hotel lan Resor Continental ing saindenging jagad menehi saran koki ing saindenging bawana kanggo ngimbangi semangat masak karo ilmu babagan wirausaha supaya bisa dadi pemimpin ing bisnis adol panganan Afrika menyang jagad liyane.

Festival kasebut nampilake kompetisi masak rong dina sing kalebu tantangan katrampilan Siswa, Koki In Green lan tantangan kuliner Nelson Mandela sing nampilake katrampilan masak lan teknik plating luar biasa saka negara-negara sing melu.

Ghana menang tantangan siswa karo Zimbabwe lan Afrika Selatan minangka juara pertama lan nomer loro. Koki Gambia metu minangka pemenang koki ing Green masak karo Zimbabwe lan Togo minangka juara pertama lan nomer loro.

Pantai Gading diadili pemenang umume festival Chef Afrika United HAAPI 2018 sing nggawa piala, medali lan hadiah.

Presiden Chef Afrika Amerika, Koki Citrum Khumalo nalika upacara penutupan mréntah kanggo para koki, juru masak, blogger panganan lan penggemar kuliner ing saindenging bawana kanggo gabung karo ACU kanggo nyritakake babagan kuliner Afrika. panganan lestari. Bekerjasama karo para pemangku kepentingan kanggo mesthekake Afrika ngluwihi pangarepan kanggo ngrampungake Agenda Tujuan Pembangunan 2030 Berkelanjutan PBB 2 babagan keluwen lan ACU njaluk mitra lokal lan internasional supaya bisa kerja sama kanggo nggayuh iki ”

Ngomong babagan carane menehi inspirasi kanggo generasi muda kanggo njupuk profesi koki, koki sing menang lan pangadeg Pangan kanggo Kabeh Afrika, Koki Elijah Amoo Addo menehi saran koki enom ing saindenging bawana supaya nganggo slogan Presiden Obama "Ya Kita Bisa" minangka mantra menyang meksa masakan Afrika pribumi menyang jagad iki. Pungkasane, kanthi ujar manawa "kamardikan ekonomi Afrika bakal ora ana artine nganti kalebu bawana sing ngupayakake menehi panganan marang pedunung lan jagad kasebut kanthi resep-resep pribumi sing sehat lan berkelanjutan. Iki kudu dadi papan 21st Koki Afrika abad ing Gastronomi Global.

Chef Shine Akintunde Adeshina, Presiden Komite Pengorganisasi Lokal ngucapake matur nuwun banget lan apresiasi marang para sponsor, mitra, lan pemangku kepentingan sing njamin HAAPI Nigeria 2018 kedadeyan kasebut. Dheweke njaluk badan perusahaan ing saindenging Afrika kanggo menehi sponsor festival HAAPI 2019 sing bakal dianakake dening Afrika Selatan saka 27 taunth Agustus-2nd September, 2019 ing Johannesburg, Afrika Selatan

http://www.bbc.co.uk/programmes/p05741bb

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.