24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja News transportasi News Wire Plancongan

Sky Angkor Airlines milih Saber

skyangkor
skyangkor
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Saber ngumumake perjanjian distribusi konten anyar karo Sky Angkor Airlines minangka mitra sistem distribusi global (GDS) sing disenengi kanggo nggayuh agen perjalanan kanthi global.

Print Friendly, PDF & Email

Saber ngumumake perjanjian distribusi konten anyar karo Sky Angkor Airlines minangka mitra sistem distribusi global (GDS) sing disenengi kanggo nggayuh agen perjalanan kanthi global.

Menteri Pariwisata Kamboja ngramal 10 persen turis ing taun iki, lan maskapai penerbangan Siam Reap, Sky Angkor Airlines arep ngembang kanthi maju ing Asia Tenggara kanggo nampung para wisatawan, utamane saka China. Kesepakatan karo Saber minangka tonggak penting kanggo operator amarga ngembangake operasional lan tujuane kanggo ningkatake visibilitas ing pasar anyar. Saber nggawa nilai pinunjul menyang Sky Angkor Airlines kanthi menehi operator akses menyang pasar perjalanan global sing inovatif, saéngga bisa ana hubungane karo pasar utama ing wilayah Asia Pasifik lan nyengkuyung kebutuhan distribusi global.

"Saber minangka mitra sing cocog kanggo ndhukung tujuan pertumbuhan kita, ing njaba Kamboja. Liwat distribusi konten sing bisa ditrapake anyar ing platform Saber, kursi kita bakal kasedhiya kanggo luwih saka 425,000 agen perjalanan sing gegandhengan karo Saber ing saindenging jagad, ”ujare Mak Rady, CEO, Sky Angkor Airlines.

"Minangka mitra sing disenengi kanggo nggayuh agen perjalanan kanthi global, kita luwih seneng nawakake Sky Angkor kekuwatan pasar perjalanan global Sabre lan jembar solusi inovatif," ujare Rakesh Narayanan, wakil presiden maskapai bisnis, Saber Travel Network ing Asia Pasifik .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.