24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat Pengumuman Pers Warta Breaking Samoa News Wire Plancongan

Konferensi Wawasan Pariwisata Pasifik ing Samoa: Juru bicara dinamis dikonfirmasi

patalogoETN_2
patalogoETN_2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Asosiasi Perjalanan Asia Pasifik (PATA) nglumpukake pamicara dinamis kanggo Konferensi Wawasan Pariwisata Pasifik (PTIC) nomer loro ing Resor Sheraton Samoa Aggie Grey's Resort ing Apia, Samoa, Rebo, 3 Oktober 2018.

Print Friendly, PDF & Email

The Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) wis nglumpukake pamicara dinamis kanggo kaloro Konferensi Wawasan Pariwisata Pasifik (PTIC) ing Sheraton Samoa Aggie Grey's Resort ing Apia, Samoa, Rebo, 3 Oktober 2018.

Acara kasebut diatur kanthi kemitraan karo Organisasi Pariwisata Kidul (SPTO) lan loma dianakake dening Otoritas Pariwisata Samoa (STA). Asil saka diskusi babagan papat titik fokus utama (wawasan, pangembangan, keahlian, lan keberlanjutan) bakal nyumbang kanggo nggayuh tujuan Strategi Pariwisata Pasifik 2015-2019, sing nyedhiyakake kerangka strategis kanggo ndhukung pangembangan pariwisata ing Pasifik.

"Sawise sukses Konferensi Wawasan Pariwisata Pasifik sing pisanan dianakake ing Port Vila, Vanuatu taun kepungkur, kita pengin menehi luwih jero babagan sawetara poin tumindak Strategi Pariwisata Pasifik 2015-2019," ujare CEO PATA Dr. Mario Hardy. "Para pamicara sing diundang minangka wakil saka organisasi sing diakoni amarga sukses lan keahlian ing inovasi lan pamikiran sing ngganggu, lan dheweke bakal yakin bakal nantang panemu tradisional industri pariwisata lan pariwisata nalika fokus ing pangembangan industri pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab lan berkelanjutan. Pasifik. ”

Speaker sing dikonfirmasi kanggo acara kasebut kalebu Andrew Panopoulos, Analis Senior - CAPA - Pusat Penerbangan, Australia; Chris Cocker, CEO - Organisasi Pariwisata Pasifik Selatan (SPTO); Gina Paladini, Mitra - Binumi lan Direktur Ngatur - Tomahawk; Jameson Wong, Direktur Pengembangan Bisnis APAC - ForwardKeys; Jelena Li, Manajer Solusi Konten ANZ - BBC StoryWorks; Jessica Quinlan, Sales Manager - Pemasaran Tujuan kanggo Australia, Selandia Baru & Kepulauan Pasifik - TripAdvisor; Dhokter Mario Hardy, CEO - PATA; Sonja Hunter, Ketua - Organisasi Pariwisata Pasifik Selatan (SPTO); Dr.Sanne Becken, Direktur - Institut Pariwisata Griffith, lan Thu Nguyen, Co-founder & CEO - Christina's Company Limited, Vietnam. Sesi panel konferensi kasebut bakal dimoderasi dening Phil Mercer, Koresponden Internasional ing BBC World News, Australia.

Topik utama sing bakal dianalisis lan dibahas ing acara kasebut kalebu 'Nguripake Crita ing Mburi Data', 'Gangguan Teknologi - Mungkin Ora?' lan 'Nggawe ulang Komunikasi lan Pemasaran'.

Samoa, dununge ing tengah-tengah Australia lan Hawaii, minangka plancongan pulau sing murni kanthi cara urip sing ora rame. Kanthi sejarah sing akeh banget udakara 3,000 taun, para turis bisa ngrasakake budaya Polinesia Fa'a Samoa sing unik ing lingkungan Pasifik Selatan. Apia, ibukutha Samoa, dununge ana ing pesisir sisih lor tengah Upolu, pulo paling gedhe nomer loro ing Samoa. Kutha gaya kolonial sing apik iki, 40km sisih wétan bandara internasional, minangka pusat bisnis, pamrentah lan blanja ing Samoa lan minangka papan sing apik banget kanggo njelajah utawa nggawe basis nalika nemokake Samoa. PATA ngarepake sambutan kanggo kabeh delegasi ing acara penting ing 'Samoa Sing Apik'.

Ragad registrasi yaiku US $ 100 lan gratis kanggo delegasi lan siswa lokal. Anggota PATA lan SPTO bakal nampa diskon 50% miturut kode promosi sing wis ditemtokake, sing bisa dipikolehi liwat email [email dilindhungi].

Delegasi sing nekani PTIC tanggal 3 Oktober bakal nampa mlebu gratis ing Resepsi Cocktail sing dianakake STA, dina Selasa, 2 Oktober.

Kanggo informasi luwih lengkap utawa kanggo ndhaptar acara kasebut, bukak www.PATA.org/PTIC.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.