Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Latvia News transportasi News Wire Plancongan

Billund menyang Riga ing Air Baltic: Saiki nambah frekuensi penerbangan

udara
udara
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mitra maskapai khusus gerbang paling gedhe ing Denmark Barat suwene pirang-pirang taun, Billund negesake manawa airBaltic bakal nambah jumlah penerbangan sing dioperasikake menyang Riga kanggo S19, menehi luwih akeh kesempatan kanggo lelungan menyang ibukutha Latvia lan liwat jaringan maskapai sing udakara 70 taun. tujuan ing saindenging Eropa, Rusia, CIS lan Timur Tengah.

Print Friendly, PDF & Email

Mitra maskapai khusus gerbang paling gedhe ing Denmark Barat suwene pirang-pirang taun, Billund negesake manawa airBaltic bakal nambah jumlah penerbangan sing dioperasikake menyang Riga kanggo S19, menehi luwih akeh kesempatan kanggo lelungan menyang ibukutha Latvia lan liwat jaringan maskapai sing udakara 70 taun. tujuan ing saindenging Eropa, Rusia, CIS lan Timur Tengah.

"Warta gedhe yen airBaltic mutusake investasi maneh ing Bandara Billund kanthi nambahake penerbangan tambahan kasebut menyang jadwal musim panas mbesuk, menehi pilihan lan keluwesan luwih akeh kanggo para ibukutha Latvia lan liwat jaringan operator," komentar Jan Hessellund, CEO saka Bandara Billund. "Ekspansi kasebut mbuktekake manawa airBaltic minangka merek sing kuwat ing tangkapan kita, lan karo operator sing saiki lagi fase tuwuh sing kuwat, aku yakin manawa penerbangan tambahan kasebut bakal kabukten populer ora mung karo penumpang sing titik, nanging sing golek koneksi sing luwih apik liwat Riga. ”
"Warta gedhe yen airBaltic mutusake investasi maneh ing Bandara Billund kanthi nambahake penerbangan tambahan kasebut menyang jadwal musim panas mbesuk, menehi pilihan lan keluwesan luwih akeh kanggo para ibukutha Latvia lan liwat jaringan operator," komentar Jan Hessellund, CEO saka Bandara Billund. "Ekspansi kasebut mbuktekake manawa airBaltic minangka merek sing kuwat ing tangkapan kita, lan karo operator sing saiki lagi fase tuwuh sing kuwat, aku yakin manawa penerbangan tambahan kasebut bakal kabukten populer ora mung karo penumpang sing titik, nanging sing golek koneksi sing luwih apik liwat Riga. ”

Wolfgang Reuss, Manajemen Jaringan SVP ujar: "Kita seneng banget bisa nawakake pelanggan kanthi luwih apik lan luwih akeh opsi perjalanan antarane Billund lan Riga, lan liwat Riga menyang luwih saka 70 tujuan ing jaringan sing jembar ing Eropa, Timur Tengah, Rusia, CIS lan Baltik. Bandara Billund wis dadi mitra sing hebat kanggo ngembangake bisnis ing Denmark Barat lan ngarep-arep kerja sama sukses sajrone taun. "

Warta saka airBaltic mratelakake babagan woro-woro anyar sing Wizz Air bakal maju nawakake rute menyang Eropa Wétan saka Billund taun ngarep, negesake manawa wiwit tanggal 2 Maret bakal nambah layanan kaping pindho saben minggu saka Kiev Zhulyany. Kanthi ekspansi iki, ing ndhuwur kenaikan frekuensi airBaltic, jumlah penerbangan mingguan saka Billund menyang Eropa Wétan bakal tuwuh nganti cedhak 20% ing S19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.