Ngilangi Berita Fiji Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Gempa skala 7.8 sing kuat nyerang Fiji

Pilih basa sampeyan
0a1-16
0a1-16
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 7.8 sing gedhe banget nyebabake biaya Fiji.

Print Friendly, PDF & Email

Gempa skala 7.8 sing gedhe banget nyerang pesisir Fiji.

Tekan 123km sisih kidul wetan Suva ing jerone 669 km, ujare Survei Geologi AS.

Pusat Peringatan Tsunami Pasifik ujar manawa ora ana tsunami sing ngrusak ing saindenging Pasifik, lan ora ana ancaman tsunami menyang Hawaii.

Menteri Pertahanan Sipil lan Manajemen Darurat Selandia Baru ujar manawa uga ora ana ancaman tsunami ing Selandia Baru.

Ukuran kasebut direvisi saka maca dhuwure 8.1 ukuran dening USGS.

Laporan Pambuka

Gedhene 7.8

Tanggal-Tanggal • 6 Sep 2018 15:49:14 UTC
• 7 Sep 2018 03:49:14 cedhak pusat gempa

Lokasi 18.494S 179.332E

Jerone 608 km

Jarak • 47.3 km (29.3 mi) S saka Levuka, Fiji
• 101.8 km (63.1 mi) ESE saka Suva, Fiji
• 205.1 km (127.2 mi) ESE saka Ba, Fiji
• 216.6 km (134.3 mi) ESE saka Nadi, Fiji
• 221.5 km (137.3 mi) ESE Lautoka, Fiji

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 6.4 km; Vertikal 4.9 km

Parameter Nph = 164; Dmin = 1133.2 km; Rms = 1.40 detik; Gp = 36 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov