Airlines Asosiasi Warta Breaking News Rusia Breaking Taiwan News Warta Breaking Travel budaya Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Taiwan ngluncurake lelungan tanpa visa kanggo warga negara Rusia

Pilih basa sampeyan
Sun-Moon-Lake
Sun-Moon-Lake
ditulis dening editor

Taiwan nawakake lelungan tanpa visa 14 dina kanggo warga negara Rusia sing ngunjungi Taiwan wiwit tanggal 6 September 2018 nganti 31 Juli 2019 ..

Print Friendly, PDF & Email

Kanggo ningkatake pariwisata mlebu, ningkatake pangerten warga negara Rusia karo Taiwan, lan ningkatake hubungan ekonomi lan perdagangan antarane Taiwan lan Rusia, Taiwan mutusake nawakake lelungan tanpa visa 14 dina kanggo warga negara Rusia sing ngunjungi Taiwan kanggo tujuan pariwisata. , bisnis, kunjungan kulawarga, pameran, lan pertukaran internasional.

Periode tilase diwiwiti wiwit tanggal 6 September 2018 lan tetep berlaku nganti 31 Juli 2019. Implementasine bakal diputus miturut asil implementasine lan implementasi sing relevan.

Kanggo langkah gratis visa kanggo warga Rusia sing ngunjungi Taiwan, pelamar kudu memenuhi syarat ing ngisor iki:

1. Gawe paspor biasa Rusia, paspor kudu luwih saka 6 wulan.

2. Nyekel tiket pesawat bali sing valid utawa lelungan menyang tujuan sabanjure. Tiket mesin (kapal) lan visa sing valid uga ditrapake.

3. Sing ora duwe cathetan sing ala utawa pidana.

4. Kudu duwe cathetan reservasi hotel, informasi babagan kontak wong ing Taiwan, lan sertifikat finansial sing cocog kanggo inspeksi online.

Kanggo njupuk rincian luwih lengkap lan informasi luwih dhisik, bukak stand nasional Taiwan (2A801) ing edisi 24 OTDYKH Pasar Perjalanan Rusia Internasional saka tanggal 11-13 September 2018, Expocenter, Moskow. Mangga pikantuk lencana pengunjung ndhaftar online utawa hubungi pihak sing ngatur ing [email dilindhungi].

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.