24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Saint Kitts lan Nevis Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Sun Country Airlines: Nonstop kanggo Belize lan St. Kitts & Nevis

Sun-Country-nonstop-to-Belize-and-St.-Kitts-Nevis
Sun-Country-nonstop-to-Belize-and-St.-Kitts-Nevis
ditulis dening editor

Sun Country Airlines dina iki ngumumake tambahan rong tujuan anyar - Belize lan St. Kitts & Nevis - menyang jaringan sing berkembang.

Print Friendly, PDF & Email

Sun Country Airlines dina iki ngumumake tambahan rong tujuan anyar - Belize lan St. Kitts & Nevis - menyang jaringan sing berkembang. Sun Country bakal nawakake layanan nonstop musiman sing pertama antara Minneapolis / St. Paul lan Belize, lan antawisipun Minneapolis / St. Paul lan St. Kitts lan Nevis. Kaloro tujuan kasebut didol saiki ing suncountry.com

"Ing Sun Country, kita bangga bisa menehi nilai hebat kanggo para tamu, nyambungake karo wong, papan lan kenangan sing disenengi. Belize lan St. Kitts lan Nevis minangka tujuan pantai sing apik banget lan kita ora yakin manawa warga Minnesot bakal seneng melu musim salju, "ujare Ben Brookman, wakil presiden, jaringan lan rega Sun Country Airlines. "Kita seneng dadi maskapai pertama sing nawakake layanan nonstop sing dijadwalake saka MSP menyang rong tujuan sing apik iki, lan ngarep-arep nawakake layanan nonstop sing terjangkau Minnesotans menyang papan-papan panas sing luwih akeh."

"Penerbangan Sunst anyar sing mandheg saka Minneapolis menyang Belize City minangka titik tekan sing paling adoh ing Midwest Ndhuwur - wilayah ing AS sing bisa entuk manfaat saka akses sing gampang menyang plancongan tropis Belizean nalika musim salju teka," ujare Karen Bevans, Direktur Pariwisata kanggo Belize. "Kita ngurmati Sun Country amarga luwih ndhukung industri pariwisata sing berkembang lan nyedhiyakake kesempatan kanggo para wisatawan sing luwih penasaran supaya bisa uwal menyang Belize."

"Kita seneng banget nampani layanan udara anyar iki saka Sun Country Airlines," ujare Hon. Pak Lindsay FP Grant, Menteri Pariwisata, Perdagangan Internasional, Industri lan Perdagangan kanggo St. Kitts & Nevis. "Penerbangan iki saka Minneapolis nambah jumlah penerbangan nonstop menyang Federasi AS, pasar sumber utama kanggo para pengunjung. Salajengipun, angkat tambahan saka sisih ndhuwur sisih kulon ndhuwur nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo para plancong tekan pulau kembar nalika musim puncak. ”

Nonstop mangsan anyar saka Minneapolis / St. Paul (MSP) menyang Bandara Internasional Belize Philip SW Goldson (BZE):

Layanan sing ditawakake 22 Desember 2018 - 20 April 2019
Dioperasikake 1x / minggu kanthi babak muter nalika Setu
Layanan nonstop mangsan anyar saka Minneapolis / St. Paul (MSP) menyang Bandara Internasional St. Kitts & Nevis Robert L. Bradshaw (SKB)

Layanan sing ditawakake 22 Desember 2018 - 20 April 2019
Dioperasikake 1x / minggu kanthi babak muter nalika Setu

Kanggo tarif, jadwal lengkap, paket penerbangan Sun Country Vacations® lan hotel suncountry.com .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.