24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News Resorts tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta anyar Turki lan Caicos Maneka Warta

Yayasan Sandal lan Hasbro Nyebar Nyenengake Liburan kanggo Anak Karibia

dolanan sandal
Yayasan Sandal

Luwih saka 10,000 bocah ngalami rasa seneng nalika musim preinan kanthi dolanan lan dolanan anyar sing disumbang dening Yayasan Sandal ing Drive Toy Natal taunan.

Minangka cabang nirlaba Sandals Resorts lan Pantai Resorts, Yayasan Sandal Holiday Toy Drive Tahunan dadi acara tanggalan pokok sajrone luwih saka 10 taun liwat sumbangan murah saka mitra sing regane, Hasbro, Inc. Dolanan ikonik dolanan global lan perusahaan hiburan kalebu Nerf, Magic: The Gathering, My Little Pony, lan Transformers.

Kajaba iku, dhukungan kanggo Toy Drive tahunan uga diwenehake saka anggota tim Sandal lan Pantai Resorts, tamu tamu, lan mitra industri lelungan.

dolanan sandal 2

Nalika pesta-pesta adat kasebut ora dianakake, pendekatan ing saindenging taun taun iki nyengkuyung dhukungan logistik Tentara Kaslametan, pasukan polisi, sekolah, lan klompok komunitas lokal kanthi tliti nyebarake luwih saka 10,800 dolanan kanggo bocah-bocah ing saindenging Karibia - kabeh nalika nggunakake eling karo protokol kesehatan lan keamanan ing negara kasebut.

Heidi Clarke, Direktur Eksekutif ing Sandal Foundation, nerangake manawa ana tantangan sing dialami taun iki, penting banget kanggo njaga kemiripan normal, utamane nalika preinan.

"Natal minangka wektu gaib kanggo bocah-bocah lan taun iki ora beda. Amarga wis dadi wektu sing angel kanggo kulawarga ing saindenging Karibia, mula luwih penting kita nindakake apa sing bisa ditindakake supaya bisa menehi kabungahan lan, mesthi wae pangarep-arep liwat pangiriman hadiah kasebut.

"Mitra kita sing ora larang regane ing Hasbro," ujare Clarke, "pancen wis nyengkuyung tenan karo misi kita, lan kita seneng amarga bisa nemokake cara supaya dolanan kasebut bisa dilindhungi tangan sawetara anak sing paling pantes."

Kiriman dolanan wis dikirim ing Bahama, Jamaika, Turki lan Caicos, Antigua, St. Lucia, Grenada, lan Barbados.

Warta liyane babagan Sandal

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.