Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Warta Breaking Kepulauan Solomon News Wire Plancongan Warta Breaking Vanuatu

Kepulauan Solomon: 82,000 sing bisa kena pengaruh gempa 6.2 paling anyar

M6.6-gempa-solomon-kepulauan-september-9-2018
M6.6-gempa-solomon-kepulauan-september-9-2018
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Warga lokal lan turis wis siyaga dina Senen esuk jam 6.37 esuk sawise ana gempa bumi 6.2 ing Kepulauan Solomon. Bisa pengaruh 82000 wong ing jarak 100km. 

Print Friendly, PDF & Email

Pendhudhuk lan turis tangi saka dina Senen esuk jam 6.37 esuk sawise ana gempa bumi 6.2 ing Sang Prabu Suleman Kepulauan kenek Bisa pengaruh 82000 wong ing jarak 100km.

Gempa kuat iki tekan udakara 83km (52mil), 66km NW Kirakira, Kepulauan Solomon.

Miturut sistem peringatan tsunami AS, ora ana Peringatan Tsunami, Advisory, Watch, utawa Ancaman sawise gempa sing diukur ing M6.7.

Lokasi kasebut miturut USGS

  • 66.1 km (41.0 mi) NW saka Kirakira, Kepulauan Solomon
  • 181.3 km (112.4 mi) ESE saka Honiara, Kepulauan Solomon
  • 776.5 km (481.4 mi) ESE saka Arawa, Papua Nugini
  • 864.4 km (535.9 mi) NW saka Luganville, Vanuatu
  • 1126.8 km (698.6 mi) NW saka Port-Vila, Vanuatu

Ing wektu iki, ora ana karusakan utawa ciloko sing dingerteni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.