Warta Breaking Guam Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Guam: Nginep ing njero omah kanggo kabeh sing jelas ing Topan Mangkhut

Pilih basa sampeyan
guam1
guam1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Saiki, jam 4 esuk dina Selasa esuk ing Wilayah AS ing Guam. Pendhudhuk lan turis biasane aman ing hotel, omah, lan papan perlindungan nalika Topan Mangkhut mubeng saka Marianas lan ninggalake dalan wit-witan sing rubuh, mudhun listrik lan lebu sing nyebar.

Print Friendly, PDF & Email

Saiki, jam 4 esuk dina Selasa esuk ing Wilayah AS ing Guam. Pendhudhuk lan turis biasane aman ing hotel, omah, lan papan perlindungan nalika Topan Mangkhut mubeng saka Marianas lan ninggalake dalan wit sing ambruk, mudhun listrik lan lebu sing nyebar. Pendhudhuk Guam lan pengunjung disaranake tetep ing njero omah lan ngenteni pejabat menehi sing jelas.

Nalika dina Selasa esuk, badai saya adoh saka pulau-pulau, nanging angin gedhe, udan lan segara mbebayani tetep ana.

Miturut media lokal: Nalika sawetara dalan cukup bening, wit gedhe mblokir dalan sisih lor rute 4 sing mlebu ing Hagåtña. Ing Bukit Nimitz, wit-witan sing mudhun ngganggu loro-lorone rute 6. Sinyal lalu lintas lan lampu-lampu jalan ora ana.

Udan deres, samesthine bakal terus wengi, miturut Landon Aydlett, ahli meteorologi karo Layanan Cuaca Nasional ing Guam.

Penilaian kerusakan bakal ditindakake dening pejabat lokal lan federal ing dina Selasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.