24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia News transportasi News Wire Plancongan

Jadwal Ngoptimalake Icelandair 2019

cq5dam.web_.1280.1280
cq5dam.web_.1280.1280
ditulis dening Dmytro Makarov

REYKJAVIK, Islandia, 10 September 2018 / PRNewswire / - Dina iki, Icelandair ngumumake bank penerbangan kaping pindho, ngembangake jaringan saiki lan nggawe luwih akeh pilihan kanggo penumpang sing lelungan menyang Amerika Utara lan Eropa.

Bank penerbangan anyar bakal ditambah karo jadwal penerbangan Icelandair saiki lan wiwit Mei, 2019. Sanajan bank sambungan nomer loro bakal luwih cilik, penerbangan tambahan bakal ditrapake menyang kutha-kutha utama ing Eropa, kalebu, Amsterdam, Berlin, Brussels, Copenhagen, Frankfurt, Hamburg, Munich, Oslo, Paris, Stockholm, lan Zurich. Amerika Utara bakal ndeleng pilihan bank nomer loro ing Boston, Chicago, Minneapolis, New York, Toronto lan Washington, DC.

Bank anyar uga bakal nggawe kesempatan kanggo mlebu pasar anyar, nambah layanan penumpang lan nambah keluwesan jaringan. Kasedhiyan winates kanggo nambah penerbangan utawa nambah nomer penumpang ing Bandara Keflavik sajrone jam sibuk, esuk lan sore, bank nomer loro bakal mangkat nalika akeh ruangan ing gerbang keberangkatan lan landai kasedhiya. Nggabungake bank penerbangan uga ngidini sambungan sing mbutuhake wektu lelungan maneh lan menehi opsi liyane menyang lan saka tujuan pungkasan.

Bank gelut anyar saka Amerika Utara bakal teka ing Islandia kira-kira jam 09:30 esuk lan ana hubungane karo Eropa sing budhal jam 10:30 esuk. Penerbangan sing bali saka tanah Eropa ing Keflavik udakara jam 6:30 sore lan mangkat menyang Amerika Utara udakara jam 8:00 wengi.

"Owahan kasebut wis disiapake kanggo sawetara wektu saiki lan nuduhake tonggak sejarah anyar ing pertumbuhan Perusahaan ing mbesuk," ujare Bogi Nils Bogason, CEO Icelandair. "Kita nambah koneksi ing Jaringan Rute saiki, lan sekaligus ngenalake produk anyar. Penumpang saiki bakal duwe pilihan nalika pengin lelungan, kanthi pilihan supaya luwih akeh wektu esuk kanggo penerbangan saka Islandia menyang Eropa lan sedina muput ing Islandia sadurunge menyang Amerika Utara. Kita uga target mbenerake ketidakseimbangan sing dideleng Jaringan Rute ing taun 2018. ”

Penerbangan tambahan kasebut ana gandhengane karo nganyari maneh armada Icelandair, amarga perusahaan kasebut bakal nambah enem pesawat Boeing MAX anyar awal taun ngarep, uga telung sing teka ing taun iki.

"Armada anyar lan ngembangake muji pangowahan kasebut ing Jaringan Rute. Pemanfaatan optimal pesawat kita bakal nambah, lan kendala Bandara Keflavik bakal lega, saéngga bisa nambah pengalaman penumpang uga. Jadwal penerbangan pungkasan kanggo taun 2019, kalebu tujuan sing bisa ditemtokake, pembatalan, lan owah-owahan frekuensi isih ditinjau lan bakal diumumake ing taun iki, "ujare Bogason.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.