Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Industri Hospitality wong Warta Pecah Puerto Rico Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pangowahan Komando ing Hotel Puerto Rico lan Asosiasi Pariwisata

Miguel-Vega-presiden-saliente-y-Pablo-Torres-presidente-entrante-de-la-PRHTA-1
Miguel-Vega-presiden-saliente-y-Pablo-Torres-presidente-entrante-de-la-PRHTA-1
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Asosiasi Pariwisata Hotel lan Pariwisata Puerto Rico bubar milih Pablo Torres, manajer umum Hotel Caribe Hilton, dadi Ketua Dewan Direksi sing anyar. Torres bakal memimpin lan nuntun usahane Asosiasi sajrone rong taun sabanjure. Pangowahan komando iki kedadeyan ing perayaan Hari Pariwisata ing Hotel Antar Benua ing Isla Verde.

Print Friendly, PDF & Email

Asosiasi Pariwisata Hotel lan Pariwisata Puerto Rico bubar milih Pablo Torres, manajer umum Hotel Caribe Hilton, dadi Ketua Dewan Direksi sing anyar. Torres bakal memimpin lan nuntun usahane Asosiasi sajrone rong taun sabanjure. Pangowahan komando iki kedadeyan ing perayaan Hari Pariwisata ing Hotel Antar Benua ing Isla Verde.

"Aku dadi presiden Dewan Direksi PRHTA kanthi energi, Outlook sing positif, lan kepinginan banget kanggo menehi kontribusi kanggo kegiatan pariwisata lan pangembangan ekonomi kanggo Puerto Rico," ujare Torres. "Kita bakal kerja sama karo sektor publik kanggo nyengkuyung agenda kanggo entuk manfaat pariwisata ing Pulo, nalika kita revitalisasi Rencana Strategis Asosiasi kanggo terus menehi nilai kanggo anggota lan mitra bisnis."
Kajaba iku, sajrone nedha awan presiden Direksi sing metu, Miguel Vega ngliwati batasan kepresidenan sawise menehi prestasi lan kinerja Asosiasi sajrone jabatan ing pucuk PRHTA.

"Iku luwih gampang kanggo nyorot apa sing wis ono gunane kanggo industri lan apa sing wis dipikolehi sajrone taun-taun iki, saliyane karo apa sing wis kita kerjakake kanthi bebarengan kanggo entuk manfaat pariwisata. Kita minangka pelopor diskusi kanggo nggawe organisasi pemasaran tujuan kanggo Puerto Rico. Ana resistensi kanggo model kasebut, nanging Asosiasi kerja sama karo pamrentah kanggo maju proyek iki lan pungkasane, Juli pungkasan, kita nyekseni pendirian entitas iki.

Penciptaan Discover Puerto Rico minangka langkah cepet ing pemasaran lan promosi Puerto Rico. Kita isih nggawe pangaturan lan transaksi sawetara aspek, nanging kita arep nggayuh organisasi non-politik sing tujuan utamane yaiku promosi efektif lan pemasaran terus-terusan Puerto Rico minangka tujuan lan njaga kepentingan paling apik ing industri pariwisata Pulo, "Eksekutif nerangake sajrone pesen kasebut.

Dheweke uga nerangake manawa minangka organisasi, Asosiasi dadi pemain utama kanggo ngalahake upaya legalisasi video lotre lan ramalan kasebut. Wiwit awal upaya legislatif, nganti tekan pengadilan kanggo mungkasi upaya kasebut, Asosiasi kasebut giat banget kanggo nyegah kerusakan industri iki. Dheweke uga negesake manawa Asosiasi ora bakal menehi pengawal lan bakal tetep waspada ing perkara iki.

"Kasino kita minangka bagean integral lan penting saka kegiatan pariwisata ing Pulo kasebut. Sajrone taun fiskal 2017-2018, kasino nyuntikake luwih saka $ 275 yuta menyang Keuangan kanggo pasar lan promosi Puerto Rico, menyang Universitas Puerto Rico, lan Dana Umum. Minangka prestasi, sajrone suwene rolas taun upaya, undang-undang iki durung dadi kasunyatan. Kita bakal terus nglindhungi industri hotel casino, "jarene.
Sajrone nedha awan iki, Frank Comito, CEO Asosiasi Pariwisata Hotel lan Pariwisata Karibia (CHTA), melu ngobrol karo Miguel Vega babagan mupangat asosiasi, aliansi regional, lan kesempatan industri, ing antarane topik liyane babagan praktik paling apik sing nguntungake pariwisata. Kajaba iku, dheweke nerangake merek One Caribbean lan kampanye The Rhythm Never Stops, asil saka kesepakatan kolaborasi antara CHTA lan Organisasi Pariwisata Karibia (CTO). Acara kasebut dirawuhi kanthi apik lan kalebu komponen pendhidhikan kanthi sawetara seminar, pameran lan B2B kanthi janjian sing pungkasane dadi koktail jaringan kanggo para anggota PRHTA lan pamiarso.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.