Breaking Maldives News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Pariwisata News Wire Plancongan

Maldives Crossroad: Tujuan Gaya Hidup Turis Terpadu Pertama

Pilih basa sampeyan
persimpangan
persimpangan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tujuan gaya urip terpadu pertama ing Republik Maladewa: CROSSROADS dening Singha Estate, bakal diwiwiti ing wiwitan taun 2019 ing Emboodhoo Lagoon. Pangembangan kasebut mung nunggang boat 15 menit saka Bandara Internasional Velana lan ibukutha Pria, sing nyedhiyakake macem-macem tawaran kalebu mangan, blanja, hiburan lan kegiatan santai.

Print Friendly, PDF & Email

Tujuan gaya urip terintegrasi pisanan ing Republik Indonesia MaldivesCROSSROADS dening Singha Estate, wis siyap dibukak ing wiwitan taun 2019 ing Emboodhoo Lagoon. Pangembangan kasebut mung nunggang boat 15 menit saka Bandara Internasional Velana lan ibukutha Pria, sing nyedhiyakake macem-macem tawaran kalebu mangan, blanja, hiburan lan kegiatan santai.

CROSSROADS Maldives pungkasane bakal ngemot 9 pulau, 8 hotel lan resort, lan ruang ritel luwih saka 11,000 sqm, dilengkapi para tamu hotel teka dhewe jeti lan transportasi banyu antar-pulau. Marina @ CROSSROADS nampani pengunjung saka kabeh umur - manca lan lokal - ing antarane penawaran unik yaiku papan sing mewah, nampilake pengalaman bersantap apik, lan dadi koki selebriti lan DJ sing misuwur ing saindenging jagad.

Proyek terintegrasi bakal nampilake Maladewa iku Marina kapal pesiar mewah pertama, panyiapan eponymous saka Marina ing CROSSROADS, sing bakal dadi tuan rumah kapal pesiar pribadi lan menehi peran kanggo redefinisi Maladewa pengalaman wisata.

Ana macem-macem restoran terkenal ing donya sing mbukak ing The Marina @ CROSSROADS Maldives

Hard Rock Cafe Maladewa - Para tamu bisa nikmati masakan Amerika asli ing sajroning swasana rock paling dhuwur kanthi 185 kursi njero ruangan ruangan lan akses pantai sing eksklusif, mangan kanthi tujuan tingkat anyar. Hard Rock Cafe Maldives minangka plancongan sing sampurna kanggo para wisatawan sing mangan lan campuran, nyedhiyakake panganan lan musik sing apik banget, kalebu koktail lan klasik buatan tangan Amerika. Flaunting area pantai sing eksklusif karo sunbeds, Hard Rock Cafe Maldives nampani pakumpulan lan acara pesta sing padha.

Cafe del Mar Maldives - Klub pantai sing kondhang ing donya saka Ibiza nawakake pengalaman santai lan santai, kanthi pilihan panganan, omben-omben, lan musik sing apik ing lingkungan sing dikepungake karo alam. Café del Mar Maldives duwe desain unik ing perkawinan sing nyenengake kanthi nyenengake modern, intrik tropis, lan seni Maladewa. Klub kasebut nyedhiyakake macem-macem jinis rasa, wiwit cemilan ringan nganti nedha bengi khusus, Woodfire Pizza & Gelato Bar, lan koktail khusus. Kanthi 300 daybide ing kolam renang lan 400 kursi, klub kasebut uga bakal duwe 3 cabanas pribadi lan bar kolam renang.

Loro Wong Asia 50 Restoran Paling Apik, diduweni dening chef visioner lan restauratur Dharshan Munidasa, bakal dipanggoni ing Marina @ CROSSROADS, sing pertama ing Maldives:

  • Menteri Kepiting - Surga sejati kanggo para penggemar crustacea sing ngrayakake kepiting Sri Lanka, wiwit saka 500g kepiting 'Cilik' nganti 2KG 'Crabzillas';
  • Nihonbashi - Restoran Jepang sing kondhang sing wis 23 taun nglayani pilihan masakan Jepang sing apik, digawe saka bahan-bahan sing paling apik ing Sri Lanka.

The Marina @ CROSSROADS uga bakal nampilake campuran restoran rantai ndhuwur lan toko ritel mewah. Iki kalebu: Kacang Kopi & Godhong Teh, kopi panggang Amerika lan rantai teh eksotik, Cafe'ier, papan sing apik lan apik kanggo kopi panggang sing spesial, Saint Trop dening Crepes & Co., kidul sing unik lan tanpa wates wektu France cafe dumunung ing jantung The Marina @ CROSSROADS, Albahr dening Seahouse Maldives, restoran Arab asli, Kenny Rogers Roasters, restoran makan tengah santai sing nyedhiyakake pitik panggang kanthi resep buatan Kenny sing misuwur.

Toko eceran bakal kalebu Parfum Xerjoff, minyak wangi mewah Italia, Perhiasan Ilahi, Lan Toko souvenir. Puma - toko sandal, sandhangan lan aksesoris atletik lan santai, uga bakal katon, nyedhiyakake edisi winates, ndhuwur, lan produk paling anyar.

Pak Thiti Thongbenjamas, Chief Operating Officer, CROSSROADS, ujar "Singha Estate duwe kesempatan sing apik kanggo mbukak segmen pasar anyar kanthi nggunakake wisatawan lan klompok kulawarga MICE. Titik penjualan unik proyek kasebut minangka tujuan integral multi-pulau pertama lan penawaran restoran internasional lan toko ritel internasional bakal mbantu CROSSROADS kanggo milih kabeh pengunjung. ”

The Marina @ CROSSROADS ngemot nilai Singha Estate kanggo ekspresi identitas budaya lan keberlangsungan nalika diciptakake Pusat Penemuan Maladewa - daya tarik budaya sing unik kanthi desain sing nggumunake sing bakal nampilake pesona seni lokal lan kerajinan tangan, lan nguatake seniman lokal, ing Pusat Penemuan Laut - pusat konservasi urip segara sing bakal nuntun kegiatan panyebaran karang kelas internasional, kanthi tujuan dadi salah sawijining wilayah konservasi karang paling gedhe ing Maldives, ing Aula Acara CROSSROADS - papan sing akeh tujuan utama, cocog kanggo rapat utawa lokakarya, sing bisa disewa kanggo pakumpulan eksklusif, mangan lan perayaan, didhukung dening tim perencanaan acara lan katering profesional, lan Pusat Nyilem - penyelenggara kegiatan rekreasi banyu lan omah kanggo Maladewa park banyu floatable pisanan lan kapal selam kaca ngisor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.