Antigua & Barbuda Breaking News Putus Sint Maarten News Warta Breaking Travel Breaking News USVI Kepulauan Virgin Inggris (BVI) Breaking nes Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Resorts Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hurricane Irma: Laporan babagan bukaan Sewa Villa ing St. Barths, Anguilla, St.Martin, USVI, BVI

WIMCO
WIMCO
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Topan Irma isih ana ing mode pemulihan ing Karibia. Kanggo musim wiwit tanggal 1 Nov 2018, Operator Villa Swasta WIMCO menehi laporan babagan pulau-pulau sing kena pengaruh Irma:

St Barths

96% portofolio villa WIMCO 355 villa bakal mbukak
84% kamar hotel sing diwakili bakal mbukak
Luwih saka 70 restoran bakal mbukak

Laporan inspeksi tujuan WIMCO saka St Barths

Kutipan saka tim lelungan kita:

"...Minangka kanggo pulau kasebut dhewe - kanthi tembung – endah! Vila-vila sing dikunjungi wis apik banget, lan internet ing villa bisa digunakake kanthi tanpa cacat, TV satelit nyedhiyakake kabar esuk saben dinane, kolam renang kebak, lan kayane ora ana kedadeyan apa-apa. Jendela toko butik duwe tampilan warna-warni, ana akeh pilihan kanggo mangan ing njaba, lan umume, toko kelenjar kebak. ”

Anguilla
85% saka 60 vila sing diwakili bakal mbukak
100% hotel sing diwakili bakal mbukak
Restoran paling dhuwur sing dikunjungi para plancong ing Shoal Bay lan Sandy Ground kabeh bakal mbukak

Laporan pamriksa tujuan WIMCO saka Anguilla:

Kutipan saka tim lelungan kita:

"Anguilla wis pulih maneh, kabeh prasarana lan layanan wis pulih maneh lan wis pirang-pirang wulan aku nampi tamu villa, lan umume 100 restoran saiki wis mbukak. Ana sawetara atap sing ilang ing Kasus lawas (omah-omah gaya Karibia tradisional) lan sawetara wilayah kanthi wit utawa grumbul sing mudhun. Sanajan ngono, Anguilla pancen kayane luwih resik tinimbang karo mbiyen. Umume, pulau kasebut wis apik banget, lan tim pulau kita njaga tamu kanthi apik. Kita ora rumangsa yen tamu bakal kuciwa.

St Martin

45% saka 100 vila sing diwakili bakal mbukak

Laporan tujuan WIMCO saka St Martin. Kutipan saka tim lelungan kita:

"Ora ana tumpukan puing ing dalan nalika sampeyan ngliwati Prancis St Martin, nanging ana bukti manawa akeh bangunan sing isih direnovasi lan rusak, iki bakal mbutuhake wektu supaya bisa normal maneh. Luwih saka 20 villa sing dipriksa kabeh wis apik, lan siyap nyambut klien. Saka perspektif mangan, ana pilihan sing apik. Kita nyoba menyang Meza Luna lan wis dipesen kanthi tandha sing apik, Mario ing Cupecoy nampani kita lan nedha bengi pancen nyenengake. Liyane ditemokake yaiku Alinas ing Teluk Simpson, sushi sing apik banget lan nyenengake, apike kita nyoba kaping pindho! Positip liya yaiku bisnis anyar sing dibukak sawise Irma. Pabrik Bir Pelikaan ing Cole Bay St Martin wiwit nyebar lan menehi conto bir sing apik banget. Bar Lagoonies Bistro minangka sorotan liyane. Ing jejer restoran Grand Case, mung 5 restoran sing mbukak, lan isih ana gaweyan sing penting kanggo mbalekake wilayah kasebut kanthi asor. Ing wilayah Simpson Bay Marina lan Harbour, isih ana sing bisa ndeleng praune cekung lan kapal hantu sing rusak lan ngambang. Saka obrolan karo warga, dheweke bakal ujar, "Ha, kudune sampeyan wis ndeleng wilayah iki 2 wulan kepungkur!" Dadi dandan digawe saben dina. Sanajan kondhisi ing pulau kasebut, kanthi akeh bisnis lan papan dununge isih dipasang utawa didandani, urip isih tetep. Wong-wong padha metu lan seneng-seneng. Secara umum, apike kanggo ndeleng ketahanan warga, vila katon apik, lan restoran sing dituju pancen apik. Sajrone klien ngerti apa sing bakal ditindakake lan pengin menyang St Martin, kita bakal bisa seneng, lan bakal seneng ngrewangi ekonomi pulau kasebut. "

St John, USVI

80% saka 60 vila sing diwakili bakal mbukak
Restoran ing Bay Bay wis dibukak maneh
Hotel Westin St John nargetake tanggal pambukaan Winter Break 2019
Hotel Caneel Bay nargetake tanggal pambukaan Thanksgiving 2019

 

Virgin Gorda lan area BVI / North Sound

20 vila mbukak kanggo wiwitan musim ing Virgin Gorda, utamane ing wilayah Teluk Mahoe
Villa-villa ing wilayah Leverick Bay butuh wektu luwih akeh kanggo ndandani
Kajaba iku, kita bakal duwe vila sing kasedhiya ing pantai:
5 villa ing Teluk Nut bakal mbukak
5 villa ing pulau Scrub bakal mbukak
Villa-villa ing Pulo Necker bakal mbukak
Hotel Little Dix Bay nargetake tanggal pambukaan Thanksgiving 2019

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.