Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong News Wire Plancongan

Dewan direksi Saber pamitan karo Greg Mondre

saber-j
saber-j
ditulis dening editor

Saber Corporation dina iki ngumumake manawa anggota dewan Greg Mondre rencana pensiun saka direksi wiwit tanggal 31 Desember 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Saber Corporation dina iki ngumumake manawa anggota dewan Greg Mondre rencana pensiun saka direksi wiwit tanggal 31 Desember 2018.

Mondre minangka mitra ngatur lan direktur ngatur karo Silver Lake lan wis dadi dewan direktur Sabre wiwit Maret 2007. Dheweke saiki dadi anggota panitia kompensasi lan komite eksekutif dewan.

"Greg ngakoni potensial kepemimpinan industri Sabre nalika dheweke mbantu nanggung transaksi pribadi ing taun 2007," ujare Larry Kellner, ketua dewan Saber. "Wiwit wektu iku, pengalaman lan kaprigelan bisnis wis dadi kontributor utama kanggo sukses, ngewangi posisi perusahaan supaya terus maju. Aku pengin matur nuwun marang Greg ing jabatane sajrone 11 taun kepungkur, sing bakal terus mengaruhi perusahaan nganti pirang-pirang taun kepungkur. ”

"Kontribusi Greg ing dewan kita pancen migunani," tambah Sean Menke, presiden lan CEO Saber. "Aku ngucapke matur nuwun banget marang perspektif lan kemitraan sajrone transisi menyang CEO ing awal 2017, lan muga-muga bisa uga kondhang ing mbesuk."

Gegandhengan karo pensiun Mondre, ukuran dewan bakal dikurangi dadi 10 direktur, lan Joe Osnoss bakal diangkat dadi komite kompensasi lan komite eksekutif dewan, wiwit tanggal 31 Desember.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.