24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Islandia News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Hotel Eyja Guldsmeden dianugerahi Sertifikasi Globe Hijau pertama ing Islandia

Eyja
Eyja
ditulis dening editor

Green Globe bubar dianugerahi sertifikasi perdana Eyja Guldsmenden Hotel, hotel butik ing Reykjavik, dibukak ing musim semi 2016.

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Eyja Guldsmeden, sawijining hotel butik ing Reykjavik, dibukak ing musim semi 2016 ing wilayah pusat kutha sing lagi maju. Operasi Eyja Guldsmeden ngetrapake pedoman Hotel Guldsmeden, adhedhasar kelestarian lan ekologi.

Green Globe bubar menehi sertifikasi pambukaan menyang Eyja Guldsmenden Hotel.

Akreditasi dievaluasi adhedhasar kinerja properti luwih saka 300 indikator, ing telung pilar pembangunan berkelanjutan: ekonomi, lingkungan lan sosial. Hotel kasebut bisa nduduhake inovasi sing ningkatake kualitas layanan lan kenyamanan kanggo para pelanggan lan karyawan kanthi langkah-langkah perlindungan lingkungan lan pengurangan jejak karbon uga komitmen sing tetep kanggo ngreksa planet iki lan ndhukung masarakat lokal.

Linda Jóhannsdóttir, Co-founder lan CEO Eyja Guldsmeden Hotel ujar, "Aku duwe semangat lan yakin yen kita duwe tanggung jawab kanggo ndhukung lan nglindhungi komunitas lan lingkungan kita. Kita nggunakake praktik bisnis sing berkelanjutan, lan iki duweni pengaruh ora mung ing ekologis lan sosial nanging uga ekonomi. ”

Opsi lelungan sing ramah lingkungan diprakirake bakal nambah banget ing taun 2018 supaya bisa memenuhi panjaluk para wisatawan sing ijo. Plancongan bisnis uga saya ijo karo akeh perusahaan sing ngetrapake kabijakan pesenan sing mbutuhake karyawan sing plancong nginep ing hotel berkelanjutan.

"Akeh tamu hotel pengin tetep ing hotel 'ijo' amarga dheweke ngerti yen dheweke ngrewangi nglindhungi lingkungan. Kasunyatane, udakara 76 persen wong sing seneng lelungan ujar manawa ngetrapake praktik ramah lingkungan iku penting kanggo pilihan panginepan, lan angka iki saya mundhak. Duwe sertifikasi ijo, kayata Green Globe, ngidini kita narik tamu sing nduweni ekologis kasebut menyang hotel, "ujare Ibu Jóhannsdóttir.

Eyja Guldsmeden netepi Rencana Manajemen Keberlanjutan (SMP) sing wis digawe dening Tim Hijau Hotel Guldsmeden sesuai karo Standar Sertifikasi Green Globe.

Tim Ijo, sing ngatur inisiatif keberlanjutan anyar lan terus-terusan, kerja sama karo kabeh departemen lan kolega kanggo ngrancang lan ngenali inisiatif keberlanjutan mula nggawe pendekatan dhasar sing bakal nyederhanakake integrasi SMP ing kabeh departemen. Iki minangka proses terus-terusan lan SMP digunakake internal lan eksternal. Secara internal, minangka pandhuan kanggo tugas sing ditindakake staf ing departemen individu ing Hotel Guldsmeden lan eksternal kanggo para pemangku kepentingan, manawa tamu utawa pemasok, kanggo ngerti cara bisnis ditindakake kanthi nimbang garis dhasar telu.

Kanggo informasi luwih lengkap, monggo klik kene.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO). Kanggo informasi, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.