Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Industri Rapat rapat News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

WCIF Siap Nampilake Pesona China Kulon

WCIF
WCIF
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi tema "Era Anyar ing Tiongkok, Tindakan Anyar Tiongkok Kulon", Pameran Internasional China Barat kaping 17 (sabanjure diarani "WCIF 17") bakal dianakake ing Chengdu City, Provinsi Sichuan,

Print Friendly, PDF & Email

Kanthi tema "Era Anyar ing China, Tindakan Anyar saka Cina Kulon", Pameran Internasional China Barat kaping 17 (sabanjure diarani" 17th WCIF ") bakal dianakake ing Chengdu Kutha, Provinsi Sichuan, saka Tanggal 20 nganti 24 September ing Pusat Pameran Internasional Kutha Internasional Pameran Internasional China lan Pusat Pameran Internasional lan Pusat Pameran Internasional Kota Chengdu kanthi luas pameran udakara 260,000 meter persegi.

Pameran WCIF bakal dipandu pola anyar "industri pameran +" kanthi rong bagean utama: tampilan lengkap lan tampilan industri. Bagean tampilan sing komprehensif wis nyiyapake Aula Kerja Sama "Sabuk lan Dalan", nyoroti asil kerja sama antarane negara-negara ing sadawane "Sabuk lan Dalan" lan provinsi (wilayah otonom lan kotamadya) ing China. Bagian tampilan industri nyoroti teknologi canggih, produk paling anyar lan tren pangembangan intelijen buatan, integrasi militer-sipil, manufaktur cerdas, konservasi energi lan perlindungan lingkungan, darurat, pendidikan, pensiun, pertanian lan akeh industri liyane. Antarane tampilan, Italia, negara tamu utama, jembaré 1,200 meter persegi lan duwe limang bagean utama: teknologi inovatif, kelestarian lingkungan lan kutha, perawatan kesehatan, pertanian lan anggur lan gaya urip Italia. Sanalika, 11 acara kalebu Upacara Pembukaan, Konser Pembukaan Wengi Italia, Dialog Keamanan Panganan China-Italia kaping 6 lan liya-liyane bakal dianakake.

Nganti saiki, perusahaan saka meh 80 negara lan wilayah, 29 provinsi (wilayah otonom lan kotamadya) lan Xinjiang Production and Corps Konstruksi, 21 kutha (negara bagian) ing propinsi kasebut, luwih saka 100 perusahaan Fortune 500 lan perusahaan terkenal ing donya wis melu. Ana 17 paviliun nasional. Ing wektu sing padha, Upacara Pembukaan WCIF lan Forum Kerja Sama Internasional China Barat, KTT Pimpinan Bisnis "Sabuk lan Dalan", China (Sichuan) Forum Pengembangan Ekonomi Non-Publik, Upacara Taklim lan Investasi China Kulon Proyek Kerjasama Ekonomi lan acara liyane bakal dipentasake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.