24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Bermuda Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Portugal Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Link Bermuda menyang Azores mbukak Kesempatan Wisata

Azores1
Azores1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bermuda nggoleki pasar pariwisata alternatif lan nemokake.

Azores Airlines bakal miwiti mabur saka Azores menyang Bermuda nalika musim panas 2021, lan tiket saiki wis didol. Antarane 6 Juni lan 19 September, Azores Airlines bakal mabur sepisan minggon ing antarane Ponta Delgada lan Bermuda. Penerbangan kasebut bakal digunakake ing dina Minggu kanthi jadwal ing ngisor iki:

S4227 Ponta Delgada menyang Bermuda mangkat jam 8:15 tekan 10:25
S4228 Bermuda menyang Ponta Delgada mangkat jam 11:40 tekan 7:25 PM

'Penerbangan 2,224-mil bakal dioperasikake ing Azores Airlines Airbus A321neo Maskapai kasebut duwe enem armada kulawarga A320, lan A321neo sing bakal digunakake.

Pesawat kasebut duwe 186 kursi, kalebu 16 ing kelas bisnis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.