Warta Breaking Travel Kabar Breaking Haiti Hotel & Resor Jepang Breaking News Olahraga News Wire Plancongan USA Breaking News

Wong Haiti ing saindenging jagad kudu menehi kamenangan babagan kamenangan Naomi Osaka

Haiti
Haiti
ditulis dening Juergen T Steinmetz

General Manager Hotel Marc Pierre-Louis ngucapake kamenangan Naomi Osaka ing Terbuka AS minangka "prestasi sing kabeh warga Haiti kudu bangga."

Print Friendly, PDF & Email
General Manager Hotel Marc Pierre-Louis ngucapake kamenangan Naomi Osaka ing Terbuka AS minangka "prestasi sing kabeh warga Haiti kudu bangga."
Ngomong babagan euforia sawise umur 20 taun 6-2, 6-4 dadi juara 23-wektu juara Grand Slam, Serena Williams akhir minggu kepungkur, hoteler Haitian kasebut ngaturake juara kaping pisanan, sing bapake, Leonard Francois, yaiku Haitian. .
"Wong Haiti ing saindenging jagad, kalebu ing Port-au-Prince, nonton pertandingan kasebut lan nyemangati. Naomi main kanthi hebat banget kanggo ngalahake salah sawijining pemain tenis paling gedhe ing kabeh jaman, yaiku wong sing wis dadi idola wiwit cilik. Sing njupuk saraf baja, "jarene, uga nyoroti kekuwatan, ketahanan, lan kecemerlangan Serena Williams, salah sawijining pemain favorit.
"Naomi saingan kanthi percaya diri lan kabeh wong keturunan Haitian kudu ngrayakake kemenangane," negesake Pierre-Louis.
Nalika Osaka saingan karo Jepang - negara kelairan lan negara kelairan ibune - Pierre-Louis nyathet yen bintang single wanita mekar mesthi cepet ngakoni warisan Haiti, luwih-luwih amarga dheweke gedhe karo mbah putri Haitian ing Amerika Serikat.
"Dheweke jelas bangga karo warisane Haiti lan menehi inspirasi yen dheweke ngakoni lan pengaruhe marang dheweke. Masyarakat Haiti bakal terhormat nampani Naomi ing kunjungan kanggo ngrayakake juara Grand Slam pertama kita kanthi bener, lan para pemuda Haiti bisa diilhami dening wong sing bisa ngerti, "jarene.
Bakat warisan budaya Haiti sing misuwur, kalebu Bruny Surin lan Barbara Pierre (atletik); Orlando Calixte (enggak); Joachim Alcine (tinju); lan Vladimir Ducasse (bal-balan Amerika), wis sukses ing dunia olahraga. "Amarga dheweke makili negara liya, kita ora ngalang-alangi lan melu sukses," ujare manajer umum Le Plaza.
"Naomi Osaka minangka tambahan paling anyar ing dhaptar terkenal iki lan kita bakal terus ndeleng kemajuane," ujare.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.