Asosiasi Warta Breaking News Finlandia Warta Breaking Travel Industri Hospitality Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Oulu Finlandia: Napa dadi favorit pariwisata?

Pilih basa sampeyan
Oulu
Oulu
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Oulu minangka favorit plancongan lan wisata ing Finlandia. Wiwit taun 1990an, nalika elektronik nyalip perusahaan industri tradisional ing Finlandia, negara kasebut dadi pimpinan global ing teknologi, nggawe wong sing paling cerdas bisa makarya ing industri canggih.

Print Friendly, PDF & Email

Oulu minangka favorit plancongan lan wisata ing Finlandia. Wiwit taun 1990an, nalika elektronik nyalip perusahaan industri tradisional ing Finlandia, negara kasebut dadi pimpinan global ing teknologi, nggawe wong sing paling cerdas bisa makarya ing industri canggih. Utamane, kutha Finlandia Oulu wis sukses nyata lan saiki dadi kutha paling cepet ing Eropa Arktik.

Oulu minangka pusat komersial, logistik lan budaya ing Eropa Lor, tumindak minangka gateway menyang wilayah liyane, lan bakal ngalami pangembangan substansial sajrone 10 taun sabanjure.

Pusat Konvensi Oulu wis siyap kanggo ndhukung pertumbuhan iki. Biro kasebut nggawa pitulung khusus kanggo perusahaan lan asosiasi internasional sing nggoleki lokasi sing sampurna kanggo dadi acara bisnis. Menehi konsultasi gratis lan tanpa bias kanggo nggoleki, ngrancang, pemasaran lan nindakake acara.

Oulu duwe papat musim sing beda-beda, saben fitur unik, wiwit srengenge musim panas tengah wengi nganti musim salju sing salju lan wengi-wengi kutub sing disinari lampu-lampu lor sing misuwur ing saindenging jagad.

Kajaba iku, sisih pinggir segara lan patang kali duwe pengaruh sing tenang ing wilayah kasebut, sanajan transaksi bisnis profil dhuwur diblokir. Dumunung ing Teluk bothnian, Nallikari Holiday Village minangka resor pantai sajrone taun kanthi vila-vila bermutu tinggi, mula saka pusat Oulu. Ing mangsa adhem, segara beku iku nyenengake para penggemar mancing es.

Pengunjung bisa gampang nggabungake bisnis, santai lan panganan sing enak ing Nallikari. Restaurant Nallikari nyedhiyakake masakan ala Skandinavia kanthi corak Prancis. Ing mangsa panas, acara gedhe bisa diatur kanthi nggunakake taman minangka ruang ekstra - konferensi paling gedhe sing dianakake ing resor kasebut udakara udakara 2,000 wong. Kutha sing sregep nyedhiyakake luwih saka 700 acara saben taun; iki kalebu Kejuaraan Gitar Udara Dunia, Pitching Bearing Kutub, Festival Irlandia Oululan Qstock festival musik.

Informasi luwih lengkap babagan Dolan maring Oulu 

www.visitoulu.fi/en

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.