Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Resorts Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

HYDE Hotel & Residences Midtown Miami kanggo Sambutan Tamu Pisanan

1-6
1-6
ditulis dening Dmytro Makarov

MIAMI, 17 September 2018 - sbe, perusahaan perhotelan gaya urip utama ing Los Angeles, ngumumake pembukaan HYDE Hotel & Residences Midtown Miami kanthi kemitraan karo pangembang terkenal, Grup Terkait, lan Haim Yehezkel, CEO investasi Elysee, pamilik saka 60 unit hotel. Iki minangka kolaborasi kaping telu sing nyawiji bakat saka Pendiri lan CEO sbe Sam Nazarian lan Pendhiri sing gegandhengan lan Ketua Jorge Pérez, sing duwe luwih saka 20 proyek gabungan tambahan ing pipa kasebut, kalebu SLS LUX Brickell sing bubar lan internasional ing Cancun, Argentina lan liyane Ing pungkasan desain, Arquitectonica entuk arsitektur bangunan telung lantai loro sing apik banget, nampilake 410 kondominium mewah sing wis larang lan 60 kamar hotel. Rockwell Group nggawa lensa unik lan inventaris ing lobi Hyde Midtown, suite hotel, lan ruang fasilitas - nggawe lingkungan sing dinamis sing nyorot seni kontemporer, kerajinan rinci lan desain lokal.

"Opening iki minangka ekspansi utama sbe," ujare Sam Nazarian, Pendiri lan CEO sbe. "Miami minangka salah sawijining pasar paling penting kanggo kita lan aku bangga lan terhormat bisa kerja maneh karo kanca lan mentorku, Jorge Perez, lan karo Haim Yehezkel kanggo nggawa merek Hyde menyang lokasi iki. Miami minangka kutha sing terus-terusan milih seni, desain lan hiburan - lan Midtown dadi pusat perhatian. "

"Mbangun kesuksesan sing luar biasa sing kita lakoni karo SLS Brickell lan SLS LUX Brickell, kita kepenak menehi pembangunan hebat ing kemitraan karo sbe," ujare Jorge Pérez. "Proyek iki nggabungake sing paling apik saka sing ditawakake Miami - wiwit saka bakat desain David Rockwell sing misuwur nganti karya sing digawe para seniman internasional - kabeh ana ing lingkungan kutha sing paling rame."

"Kita seneng banget babagan properti unik iki sing ana ing Midtown Miami sing anyar, lan distrik desain. Hotel kasebut nyedhiyakake fasilitas sing apik lan kamar sing mewah banget kanthi dapur sing nyedhiyakake kenyamanan utama nalika plancongan utawa plancongan bisnis. Kita ora mangu manawa tamu bakal seneng, "ujare Haim Yehezkel lan mitra, sing duwe hotel Hyde Midtown.

"Kita seneng banget mengeti pembukaan Hyde Midtown Miami karo kolaborator lan Grup Terkait," ujare David Rockwell, pendiri lan Presiden, Rockwell Group. "Hyde Midtown dununge unik ing tengah pusat budaya sing berkembang ing Miami, dadi rumangsa penting yen ruang publik lan kamar tamu Hyde nggambarake lingkungan lokal sing unik."

"Konsep tim desain kita kanggo Hyde Midtown nggabungake filosofi khas merek kanthi adegan seni lan desain sing apik ing Miami, uga budaya sing semangat ing kutha kasebut," ujare Greg Keffer, Mitra lan Pimpinan Studio, Rockwell Group. "Kanthi sikap ora sopan lan kendel, Hyde Midtown nawakake pengalaman tamu listrik lan immersive sing dipengaruhi dening Distrik Desain sekitar."

Properti kasebut minangka proyek Hyde nomer loro sing bakal dibukak ing Florida Selatan, sawise rampung Hyde Hollywood Resort & Residences ing musim salju pungkasan. Ngarep, Hyde Beach House ing Hollywood dijadwalake bakal mbukak taun ngarep, lan sbe duwe rencana luwih saka dobel portofolio hotel dadi 50 hotel lan residensi ing taun 2021. Iki kalebu ekspansi internasional menyang wilayah anyar ing Amerika Latin, kalebu Delano pertama ing njaba Amerika Serikat ing Rio de Janeiro, lan SLS ing Meksiko lan Argentina. sbe uga mbukak hotel pertamane ing Timur Tengah - Mondrian Doha - ing pungkasan taun kepungkur kanthi rencana sing luwih direncanakake, kalebu rong properti liyane ing Dubai - Mondrian lan Delano - SLS ing Doha ing taun 2019, lan Hyde Doha ing taun 2020.

HYDE Hotel & Residences Midtown, dununge ing tengah-tengah lingkungan Midtown sing ana ing Miami, Mekkah kanggo warga lokal, profesional enom, turis bisnis, lan liya-liyane, bakal nampani tamu kaping pisanan tanggal 17 September. Crita sing dirancang telung puluh loro, Arquitectonica ngrancang kondhisi mewah sing wis larang 410, lobi dhuwure dobel kanthi inspirasi saka galeri seni sing ditemokake ing saindhenging Distrik Desain, lantai fasilitas ing atap, spa butik, lan 60 kamar hotel lan suite desainer. kanthi fitur sing kalebu tata letak pamisah, pawon pribadi, lan langit-langit beton sing katon.

Filsafat merek Fusing sbe kanthi seni lan desain lokal, HYDE Hotel & Residences Midtown Miami nampilake desain apik sing menehi pakurmatan kanggo komunitas seni Miami. Lobi, kamar tamu, lantai fasilitas, lan koridor elevator dirancang dening Rockwell Group sing misuwur kanthi perlengkapan khusus lan perabotan sing nggabungake teknologi modern karo seni lokal lan kontemporer. Lobi kasebut nduweni palet netral kanthi warna cerah, jubin beton, karya logam sing ireng kanthi las las, lan tembok kanthi tampilan bolong lan baja sing dirancang khusus sing nampilake karya seni kontemporer saka koleksi Jorge Perez, uga koleksi barang dagangan hotel digawe dening seniman lan pengrajin lokal.

Karya seni sensitif RGB sing diluncurake saka langit-langit beton lobi sing ana ing njaba yaiku arsitek kanggo arsitektur Art Deco Miami. Ing ngisor iki, area lenggahan gaya santai kanthi sofa kulit modular oranye oranye ukuran gedhe lan kursi-kursi baja sing dipasang ing sisih ndhuwur piano piano putih kanthi karya seni khusus - minangka titik fokus ing lawang mlebu properti kasebut. Koleksi lukisan, gambar, cetakan layar, lan mural sing akeh ditemokake ing saindenging properti nambahake energi eklektik sing dirancang kanggo narik kreativitas lan nyengkuyung eksplorasi budaya.

Atap ing lantai kaping pitu dadi lantai fasilitas kanthi kolam renang tanpa wates, bar / restoran ruangan, lapangan tenis lan bocce, pusat bisnis sing ijo lan tembok sing bisa diowahi dadi ruang acara cilik. Tanduran ijo sing subur, wit anggur sing mili, lan kasur kebon sing ditandur karo succulents, kontras karo pergola logam sing ana ing jubin kolam renang, lan kanopi baja sing ana ing bar njaba bisa nyampur jubin kayu jati kanthi basis jubin Portugis mengkilat telung dimensi. Jejer karo kolam renang, area ruang tunggu sing ditutupi kanthi meja, kursi, lan sofa nyedhiyakake tamu kanggo papan sing santai. Kajaba iku, warga properti lan tamu hotel bisa nggunakake transportasi sing dikarepake nalika tekan Pantai SLS South kanthi akses VIP menyang pantai, kolam renang, lan klub resor.

Hyde Hotels, Resorts & Residences minangka tambahan merek warisan budaya Hyde sbe, dikembangake kanggo nawakake pengalaman sing apik lan apik kanggo para tamu sing padha karo papan hiburan nightlife Hyde sing populer ing Miami, Los Angeles lan Las Vegas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.