Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel India Breaking News Warta Breaking Maroko News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata India mlebu MOU karo Maroko

India-Maroko
India-Maroko
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

India Development Development Corporation saiki mlebu MOU karo Badan Maroko kanggo Pengembangan Pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

India Development Development Corporation Ltd. (ITDC), sektor publik sing ditindakake Menteri Pariwisata, Pamrentah India, dina iki mlebu MOU karo Agensi Pariwisata Pariwisata (SMIT) Maroko, sawijining organisasi otonom ing Kementerian Pariwisata , Pamrentah Kerajaan Maroko, kanggo nguatake kerja sama ing bidang pariwisata.

India lan Maroko duwe hubungan sejarah, ekonomi, lan politik sing kuat. Tandha MOU bakal luwih ngiyatake lan ngembangake hubungan sing mantep iki.

MOU kasebut ditandatangani ing ngarsane Pak KJ Alphons, Menteri Negara terhormat (Biaya Independen) kanggo Pariwisata, Pamrentah India, lan Pak Mohammed Sajid, Menteri Pariwisata, Transportasi Udara, Kerajinan Tangan, lan Ekonomi Sosial, Pamrentah Kerajaan Maroko, dening Ibu Ravneet Kaur, IAS, Ketua lan Managing Director (C&MD), India Tourism Development Corporation (ITDC), lan Pak Imad Barrakad, Ketua lan CEO, SMIT ing The Ashok, sawijining properti unggulan ITDC. Ibu Rashmi Verma, Sekretaris Pamrentah India, Menteri Pariwisata, uga menehi kesempatan kasebut. Pejabat senior liyane saka Menteri Pariwisata lan kaloro organisasi uga ana nalika ditandatangani.

Ngandika ing kesempatan kasebut, Ms.Ravneet Kaur, IAS, Ketua lan Managing Director (C&MD), ITDC, ujar, “Tandha MOU minangka pengakuan saka kapabilitas lan kompetensi inti ITDC lan peran penting sing ditindakake kanggo pengembangan pariwisata lan prasarana sing ana gandhengane ing negara iki. "

Kanthi tondo asto MOU, kaloro organisasi bakal bisa nuduhake keahlian pangembangan produk rekayasa lan pariwisata, tren lan teknologi anyar ing produk pariwisata lan pangembangan produk pariwisata inovatif, riset pemasaran / kelayakan sing ana gandhengane karo kabutuhan lan pangarepan para investor lan turis, lan keahlian nyusun proyek ing ruang infrastruktur kajaba nuduhake basis data calon investor India lan Maroko ing sektor pariwisata. Organisasi kasebut uga bakal kolaborasi kanggo promosi kesempatan investasi pariwisata liwat partisipasi ing acara investasi pariwisata, misi ekonomi, lan ko-organisasi acara investasi promosi sing mupangate entuk manfaat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India