Asosiasi Warta Breaking News Polandia Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Pamrentah News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

AS Plancongan Lauds Presiden ngisin VWP kanggo Polandia

Pilih basa sampeyan
1-1
1-1
ditulis dening Dmytro Makarov

WASHINGTON (18 September 2018) —Presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan komentar Presiden Trump sajrone kunjungan Presiden Polandia Andrzej Duda yen pamrentah bakal njelajah nambahake Polandia menyang Program Visa Waiver (VWP):

"Komunitas lelungan AS wis suwe nginjil Program Visa Waiver minangka cara sing paling apik lan paling gampang kanggo nguatake hubungan ekonomi lan keamanan karo mitra strategis, lan Polandia bakal dadi tambahan sing logis kanggo program kasebut.

"Sejarah nuduhake manawa ekspansi VWP kanthi dramatis nambah kedatangan para pelancong bisnis sing wis aman, sing wis dipriksa sadurunge lan plancongan menyang Amerika Serikat - sing ningkatake ekspor AS bebarengan karo dheweke - nalika ningkatake kerja sama anti-terorisme karo negara anggota anyar. Polandia, minangka demokrasi sing kuat kanggo AS kanthi ekonomi sing terus berkembang, bakal nambah program sing cocog.

"Kanthi mundur saka dalan kanggo nambah Polandia menyang VWP, Presiden Trump lan Presiden Duda negesake hubungan strategis sing penting nalika nguntungake ekonomi kaloro negara kasebut - menang bisa menang yen ana sadurunge."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.