Breaking News Korea Lor Breaking News Korea Selatan Warta Breaking Travel Education Warta Pamrentah Hak-hak manungsa tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Wiwitan Anyar Pariwisata, Olahraga, lan Perdamaian ing Semenanjung Korea

2a6c2b
2a6c2b
ditulis dening Dr. Peter E. Tarlow

Menyang Korea Kanthi Katresnan. Umume jagad iki tangi nalika tanggal 18 September kanthi warta sing ngarep-arep manawa para pimpinan Korea Lor lan Korea Selatan rapat ing Pyongyang. Dalan kanggo perdamaian asring dawa lan angel banget, lan pariwisata olahraga lan olahraga mulang manawa ora ana sing bisa dipikolehi tanpa latihan lan kerja keras. Yen pariwisata olahraga bisa nulungi masarakat Korea supaya bisa nyedhaki perdamaian, mula kabeh jagad bakal menang.

Print Friendly, PDF & Email

Menyang Korea Kanthi Katresnan: Umume jagad iki tangi tanggal 18 Septemberth kabar sing diarep-arep manawa para pimpinan Korea Lor lan Korea Selatan rapat ing Pyongyang. Dina Selasa sore pimpinan Korea Utara Kim Jong Un nyambut Presiden Korea Selatan Moon Jae-in kanthi rangkulan. Presiden Korea Selatan teka kanggo ngrembug babagan pungkasan konflik Semenanjung Korea. Sanajan ora ana sing bisa prédhiksi mbesuk, kasunyatan manawa kaloro pimpinan kasebut ngomong lan ngupayakake Modus Vivendi minangka warta apik ora mung kanggo wong-wong ing Semenanjung Korea nanging uga kanggo kabeh jagad.

Ing mbesuk sejarawan bisa debat sing visi kasebut tanggung jawab kanggo cair politik iki. Apa kredit kasebut diwenehake menyang Presiden Moon Jae-in utawa Presiden AS Donald Trump utawa kalorone? Menganalisa kedadeyan kasebut bisa uga dadi subyek disertasi doktoral ing mbesuk.

Sing kita ngerti yaiku pariwisata lan olahraga uga duwe peranan penting kanggo njupuk jagad perang saka ambane perang nganti ambane perdamaian.

Kita ora bisa nyepelekake peran Pariwisata ing acara bersejarah iki, lan bisa uga liwat pariwisata olahraga digawe kemajuan tambahan.

Pariwisata olahraga nawakake loro Korea akeh kesempatan kanggo sesambungan. Acara olahraga ngidini tim bisa bersaing ing lapangan dolanan tinimbang ing medan perang. Iki ngidini kebanggaan nasional tanpa nglarani sisih liyane.

Acara olahraga lan olahraga bisa uga dadi kunci perdamaian ing Semenanjung Korea. Ana macem-macem alasan panggunaan pariwisata olahraga minangka instrumen perdamaian. Antarane kalebu:

  • Acara olahraga nyedhiyakake sebab supaya para penggemar ngerti saben liyane lan ngerti sikap lan kabutuhane pihak liyane
  • Acara olahraga ngidini harmoni internasional lan kerja tim
  • Acara olahraga mbutuhake kolaborasi lan kerja sama ing bidang dhasar kayata manajemen risiko lan keamanan

Kendaraan pariwisata olahraga bakal duwe peran penting kanggo nggawa berkah urip bebarengan sing tentrem ora mung kanggo wong Korea nanging uga kanggo kabeh jagad. Kanggo nggayuh tujuan iki, kudu miwiti rencana kanthi cepet. Wong Korea ora kudu ngenteni perjanjian perdamaian resmi, nanging nggunakake kendaraan olahraga kanggo mbantu nggayuh tujuan iki. Ing ngisor iki minangka sawetara cara supaya warga Korea bisa nggunakake pariwisata olahraga minangka sarana kanggo nggayuh Semenanjung Korea sing tentrem lan makmur

  • Nggawe perdamaian internasional sing dipublikasi kanthi apik liwat konferensi pariwisata olahraga.
    Tujuan konferensi yaiku:
  • Kanggo ngatasi masalah keamanan lan keamanan turis sing gegandhengan
  • Kanggo mbantu petugas keamanan pariwisata nggawe perdamaian liwat keamanan lan keamanan
  • Kanggo ngasilake media sing nguatake pariwisata minangka alat perdamaian lan keamanan
  • Nggabungake negara-negara kanggo ngembangake kompetisi sing sehat lan tentrem liwat pariwisata
  • Kanggo nggawe kesempatan ekonomi

 

  • Gawe otoritas olahraga "Kabeh Korea"
  • Gawe kursus pelatihan polisi pariwisata gabungan lan sedhiyakake sertifikasi internasional kanggo Polisi Olahraga Korea
  • Gawe klompok kerja ing topik kayata manajemen risiko. Tim kerja kasebut bakal ngatasi topik kayata:
  • Manajemen Krisis lan Media
  • Ngatasi titik-titik politik ing pariwisata.
  • Ngadhepi tantangan iklim lan ekologis
  • Pambuka prinsip manajemen risiko kanggo jaminan pariwisata
  • Masalah kejahatan pariwisata, terorisme pariwisata
  • Nggawe situs sejarah supaya aman

 

  • Pariwisata minangka sarana kanggo nggawe pangerten internasional sing luwih apik
  • Pariwisata minangka jembatan tumuju pembangunan perdamaian
  • Pariwisata-psikologi sosial

Kajaba acara tingkat tinggi anyar, "ana ing sangisoré pendekatan radar" ing Korea loro sing melu perayaan kanthi sentuhan olahraga lan Bambu. Wong Korea seneng alam.
Perayaan kaya Festival Bambu Damyang bakal narik kawigaten lan mbantu tujuan pariwisata sing tuwuh kaya Damyang. Sanalika, ngidini olahraga lan kegiyatan bisa sosialisasi.

Dumunung ing alas 2.4 kilometer saka pring, festival iki kebak kegiyatan kanggo mengeti kaendahan lan fungsi tanduran pring. Pengunjung sing luwih aktif bisa nyoba katrampilan sajrone olahraga kali sing dijadwalake ing festival kasebut, kayata 'Log Rafting' lan 'Water Bicycling'. Sawise napsu, para pengunjung bisa nyenengake langit karo sawetara masakan terkenal Damyang lan panganan liyane sing ditampilake ing Pusat Pengalaman Budaya.

Ing Korea Lor, balapan prau Naga misuwur banget ing Korea Lor kaya ing China, kanthi Festival Kapal Naga saben taun diwiwiti ing wiwitan musim semi ing wiwitan wulan Juni. Kunjungan menyang acara utama ing Pyongyang dening Delegasi Korea Selatan bakal ngasilake pesen kekuwatan sing nggawe awake dhewe.

Dalan kanggo perdamaian asring dawa lan angel banget, lan pariwisata olahraga lan olahraga mulang manawa ora ana sing bisa dipikolehi tanpa latihan lan kerja keras. Yen pariwisata olahraga bisa nulungi masarakat Korea supaya bisa nyedhaki perdamaian, mula kabeh jagad bakal menang.


Panulis Dr. Peter Tarlow minangka ahli internasional babagan lelungan, pariwisata, lan keamanan.
Katrangan lengkap babagan Program Sertifikasi Pariwisata menyang http://certifiedforsafety.com/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Peter E. Tarlow

Dr. Peter E. Tarlow minangka pamicara lan ahli sing kondhang ing saindenging jagad sing khusus kanggo pengaruh tindak pidana lan terorisme ing industri pariwisata, manajemen risiko acara lan pariwisata, lan pariwisata lan pangembangan ekonomi. Wiwit taun 1990, Tarlow wis nulungi komunitas pariwisata masalah kayata keamanan lelungan lan keamanan, pangembangan ekonomi, pemasaran kreatif, lan pamikiran kreatif.

Minangka panulis kondhang ing bidang keamanan pariwisata, Tarlow minangka penulis kontribusi kanggo macem-macem buku babagan keamanan pariwisata, lan nerbitake akeh artikel riset akademik lan terapan babagan masalah keamanan kalebu artikel sing diterbitake ing The Futurist, Jurnal Riset Perjalanan lan Manajemen Keamanan. Artikel profesional lan ilmiah saka Tarlow kalebu artikel babagan subyek kayata: "pariwisata peteng", teori terorisme, lan pembangunan ekonomi liwat pariwisata, agama lan terorisme lan pariwisata pesiar. Tarlow uga nulis lan nerbitake buletin pariwisata online populer Tidbits Pariwisata sing diwaca dening ewonan profesional turisme lan turis ing saindenging jagad kanthi edisi basa Inggris, Spanyol, lan Portugis.

https://safertourism.com/