Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel Industri Hospitality News wong Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pulo Laucala nampani Direktur Utama sing anyar

Pilih basa sampeyan
Peter-Nilsson-Direktur-Direktur-Laucala-Pulo
Peter-Nilsson-Direktur-Direktur-Laucala-Pulo
ditulis dening editor

Pulo Laucala, sawijining pulau pribadi mewah sing ana ing kepulauan Pasifik Fijian, ngumumake janjian dadi Direktur anyar.

Print Friendly, PDF & Email

Pulo Laucala, sawijining pulau pribadi mewah sing dununge ing kepulauan Pasifik Fijian, ngumumake janjian dadi Direktur Utama Pulau Laucala sing anyar.

Peter Nilsson minangka eksekutif keramahan Swedia sing pengalaman karo pengalaman 25 taun ing peran kepemimpinan ing hotel mewah lan resort ing Asia, Samudra Hindia, Eropa sisih kulon lan wetan lan kapal pesiar sing mlebu laut.

Dheweke gabung karo Pulo Laucala saka perusahaan hotel Ritz-Carlton ing Malaysia lan wis nyekel jabatan Manajer Umum, Manajer Umum Grup lan Direktur Utama ing rantai perhotelan internasional kayata merek Soneva sing prestisius saka Six Senses Group, Hilton Worldwide ing sangisore Conrad merek, Resor andalan Hotel & Resor Centara ing Hua Hin, Thailand lan Hotel lan Resor Anantara.

Nilsson nggambarake awake dhewe minangka 'aficionado' lan wis urip lan makarya ing sawetara tujuan pantai lan resor sing paling apik ing jagad iki. Ing kalodhangan kasebut, Peter seneng lelungan kanthi akeh nemokake budaya anyar, fotografi, nyilem skuba, biologi kelautan lan ski alpine.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.